Kao jaje jajetu: Upoznajte Miru, majku Milice Pavlović na koju neverovatno liči i za koju neće da čuje

22.06.2024

21:00

By

Majka Milice Pavlović

Bojan Vuković

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, u više navrata govorila je o svom odrastanju u selu Gornji Bunibrod sa bakom i dekom, dok je o roditeljima koji su razvedeni retko govorila, a posebno je majka Milice Pavlović misterija za javnost.

Majka Milice Pavlović ostavila ju je u detinjstvu

Milicu Pavlović su, kako je već dobro poznato, odgajili baka i deka za koje je bila veoma vezana, a u prilog tome govori i činjenica da se posle dve godine provedenih kod oca u Švajcarskoj, vratila u rodno mesto, kako bi bila uz svoje najmilije i to do njihovog poslednjeg dana.

Majka Milice Pavlović

Naime, nakon razvoda od oca Dragoslava, majka Milice Pavlović proredila je kontakt sa ćerkom koji je zatim i prekinut.


– Baka i deka su mi usadili tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

Pročitajte i – Lepe vesti u domu Milice Pavlović – Posetila rodno selo pa zatekla divan prizor 

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.


Kako je tada istakla, majka Mirjana Đorđević i pevačica nisu se videle više od deset godina.

Majka Milice Pavlović

‒ Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pevačica.

Da nema punu podršku svoje mame jasno govori i činjenica da Mirjana nije bila prisutna sinoć u Zagrebu gde je Milica održala svoj solistički koncert, dok su uz nju bili otac Dragoslav i tetka Divna koji su je zdušno podržavali.

Majka Milice Pavlović pre nekoliko godina ipak stavila do znanja da joj je do ćerke stalo

Da se majka Milice Pavlović kaje što ju je ostavila i nije bila pored nje kada joj je bila najpotrebnija, govori to što joj je pre nekoliko godina čestitala rođendan putem društvenih mreža, a da li će se nešto u međuvremenu u njihovom odnosu promeniti, pokazaće vreme koje je pred nama.

Majka Milice Pavlović

 

Ono što je svima jasno nakon što se Mirjanina fotografija pojavila na internet, jeste da je pevačica lepotu nasledila od mame, na koju neverovatno liči.

Majka Milice Pavlović

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/ATAImages/Facebook Printscreen

Još iz kategorije