Upoznajte majku Jovane Joksimović: Zbog lepe voditeljke bila je dugo očajna

27.06.2024

12:40

By

Telo Jovane Joksimović

Youtube Printscreen

Jovana Joksimović

Majka Jovane Joksimović nije podržavala ćerku u svemu. Kako je sama Jovana Joksimović jednom prilikom objasnila, samo je zahvaljujući majci postala poznato TV lice i na tome joj je i te kako zahvalna.

Majka Jovane Joksimović nije podržavala ćerku u svim odlukama

Kako prenose domaći mediji, majka Jovane Joksimović je i te kako obrazovana, bavila se čak i naučnim radom, a otac lepe voditeljke bio je zaposlen na Mašinskom fakultetu.

Jovana nikada nije krila da su i otac i majka Jovane Joksimović i te kako uticali na nju i njen razvoj kroz karijeru.

Majka Jovane Joksimović

Jovanina majkaPrintskrin/Youtube

Podsećanja radi, Jovana Joksimović je jednom prilikom za medije ispričala kako je odrastala i koliko je zahvalna roditeljima na svemu:

– Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shvatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam okej, radiću – izjavila je voditeljka ponosna što je baš takva žena majka Jovane Joksimović i dodala:


Pročitajte i – Jovana Joksimović tajnu više ne želi da krije – Priznala sa čime je vodila tešku borbu tokom trudnoće

– Rekla mi je: Ti si na ekonomiji, a „BK“ televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing.

Majka Jovane Joksimović nije dozvolila voditeljki da bude razmažena jedinica

Međutim, kada je pogledala informacije o prijavi, Jovana je shvatila da konkurs nije za marketinške stručnjake, već za nova lica, pa je to postao njen posao u kojem je besprekorna. Prijavila se, a ostalo je, što bi se reklo, istorija.

Podsetimo, nakon uspešnih godina na nacionalnim televizijama, Jovana Joksimović nastavila je da gradi karijeru TV lica na kablovskoj K1 TV koju uspešno vodi i uređuje budući da je vlasnica iste. Udata je za pevača Željka Joksimovića sa kojim ima troje dece – bliznakinje Srnu i Anu i sina Kostu.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije