Majka Darka Lazića neće više da ćuti: Ovo je bolna istina o Ani Sević i snajki Katarini

15.04.2023

18:00

By

Udaje se majka Darka Lazića

Majka Darka Lazića progovorila o Darkovim ženama…

Darko Lazić još uvek se oporavlja od operacije kojom je skinuo višak kože sa stomaka, dok o njemu sve vreme brine supruga Katarina. Međutim, njegova majka Branka i dalje je uplašena za zdravlje svog sina.

Majka Darka Lazića neće više da ćuti

– Sa Darkom sam stalno u kontaktu, kao i sa Katarinom, evo malo pre sam s njom razgovarala pošto je on bio na previjanju. Ja radim i nemam mnogo slobodnih dana, ali ću sada da odem u Novi Sad da ga obiđem. Fino se oporavlja, ali mora malo da odmara. Kaća lepo brine o njemu, ne da mu da mrdne, pa sam i ja mirna. Da vam kažem, ja sam sa njom u sjajnim odnosima i evo javno da kažem da mi je Kaća najbolja snaja do sada. Ne računam Darkove devojke, računam samo zvanične, a to su Ana Sević, Marina i sad Kaća. Ona mi se najviše dopada i najbolje se slažemo – priča majka Darka Lazića i dodaje:

Pročitajte: Treća sreća! Majka Branka otkrila – Darko želi muško dete, videćemo da li će mu se ostvariti želja

majka darka lazića

– Ja sam u kontaktu i sa Marinom, čujemo se kad treba da uzmem dete, ne brani mi to i uvek mogu da vidim Alekseja kada poželim. Sa Anom slabije imam kontakt, više se Darko čuje sa njom, ali evo, Kaća i ja smo nedavno zajedno išle da uzmemo Lorenu, nema tu više nikakvih problema. Sve je došlo na svoje – zaključila je Branka.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije