Smrt je došla kao vrhunac patnje i muka: Dom Bebi Dol zavijen u crno

19.06.2024

15:15

By

Majka Bebi Dol

ATA IMAGES

Bebi Dol

Majka Bebi Dol preminula je u 90. godini života u svom domu u Beogradu. Bebi Dol se povodom tužnih vesti nije još oglašavala, ali kako kažu upućeni, njena mama Megi, kako su je mnogi znali, preminula je posle kratke bolesti u svojoj kući, u subotu, saznaju mediji od pevačicinog bliskog prijatelja.

Majka Bebi Dol preminula u 90. godini u svojoj kući u Beogradu

– Bebi Dol je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje najuže porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona se svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslovne i privatne obaveze – rekao je za Kurir najbolji drug pevačice Bebi Dol koji joj je sada najveća podrška.

Majka Bebi Dol

Bebi DolATA IMAGES

Podsećanja radi, poslednjih godina Bebi Dol se potpuno povukla iz medija i sa javne scene, a majka Bebi Dol, koja je preminula, nikada nije bila deo javnog života, pa je pevačica o njoj govorila samo jednom za medije.

Majka Bebi Dol bolovala je nekoliko meseci pre smrti, o njoj je brinula pevačica

– Odlučila sam da budem uz sve svoje najbliže i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica – istakla je Bebi Dol na TV Pink, a kako kažu upućeni, majka Bebi Dol nije dugo bolovala, ali kako je jako stara, namučila se i napatila.

Pročitajte i – Bebi Dol na ivici egzistencije – Evo šta su otkrile njene komšije

Podsećanja radi, Milisav, otac Bebi Dol, bio je džez muzičar. On i supruga Magdalena veoma mladi su dobili Draganu. Kad joj je bilo samo tri meseca, poveli su je na put dug više od 1.000 kilometara, u Kopenhagen, gde je Milisav sa svojim sastavom svirao saksofon i flautu, pa je Dragana odrasla uz muzičare koji su joj, između ostalog, preneli ljubav prema putovanjima i muzici, a koju je kasnije podržao i muž Bebi Dol.


Majka Bebi Dol

– Ne volim nijednu njenu pesmu. Dragana je ludilo, ona ima svoje filmove. To njeno ludilo nije lako – rekao je za „Puls“ Draganin otac Milisav i dodao da mu nije žao što nema unuke, a Bebi se posednjih godina uglavnom povukla iz javnog života, pa su komšije Bebi Dol istakle da je pevačica navodno na ivici egzistencije.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije