Maja Marinković ozbiljno bolesna: Bivšoj zadrugarki pozlilo, lila krv svuda, evo o čemu je reč

21.06.2022

18:00

By

Ćerka Stanislava Pantere

Bojan Vuković

Maja Marinković ima ozbilje zdravstvene probleme

Maja Marinković je pre nedelju dana na planini Kosmaj ispijena i iscrpljena od siInih dijeta pala u nesvest.

Naime, bivša zadrugarka je sa ocem Radomirom Marinkovićem Takijem posetila ovu planinu gde se odigrala prava drama.

Maja se ne smiruje otkako je izašla iz „Zadruge“ i možete je svuda videti. Na svim žurkama, splavovima i događajima koji se organizuju. Ona je svuda dobro došla, ljudi je zaista vole. Nema javne ličnosti koja je za nju rekla nešto ružno. Maja Nikolić je njena velika prijateljica i njih dve će uskoro na jedno putovanje u Grčku. Baš su se lepo našle i super se skapirale. Pevačica stalno kritikuje Maju da mora da vodi računa o zdravlju jer ona je zaista nemarna. Čak je i Takija zvala da mu kaže da povede računa o njoj jer Maja skoro ništa ne jede. Tripuje se da će biti debela, da će se ugojiti i neće više biti tako seksi i vitka. Iako izgleda besprekorno, ona misli da je sklona gojenju , rekla je Majina bliska prijateljica i dodala:

Bilo je situacija kada je Maja samo pila vodu umesto doručka, pa bi tokom dana posrtala i padala gde god da smo išle. Jednom prilikom je pala ispred mojih kola, sva se ogulila i izgrebala. Krv je lila na sve strane. Imala je sreće, pa nije udarila glavu, to bi bilo kobno.

Moram da se dozovem pameti. Jednom sam bila sama u stanu, pala sam u nesvest. Nisam se dizala dva sata. Kada sam ustala, bila sam ukočena jer sam se zaledila na podu. Imam traume od toga da ću da se ugojim, a svesna sam da mi zdravlje tako propada – rekla je Maja prijateljici, a prenosi Telegraf.


 

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije