Posle toliko godina uslikani u javnosti: Pogledajte kako Neda Ukraden blista u njegovom zagrljaju

29.06.2024

16:30

By

Ljubavni život Nede Ukraden

AtaImages

Ata Images

Jedna od omiljenih pevačica sa ovih prostora koja se može pohvaliti višedecenijski dugom i blistavom karijerom, privatnost koliko god je to moguće drži među svoja četiri zida, te ne čudi što je ljubavni život Nede Ukraden javnosti i te kako interesantna tema.

Ljubavni život Nede Ukraden oduvek intrigira

O istom se veoma malo toga zna, a ono sa čime su gotovo svi upoznati jeste da je Neda Ukraden bila udata za Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Čovek sa kojim je dobila ćerku Jelenu preminuo je u 77. godini života od posledica moždanog udara i od tada pevačica retko govori o svom emotivnom statusu, pa su zbog pevačicine tajnovitosti na ovom planus vi znatiželjni da saznaju koji detalj više.

Često se na temu ljubavni život Nede Ukraden često spekuliše u medijima, a budući da pevačica ne želi da otkriva da li u njenom životu postoji čovek koji je uspeo da je osvoji , sve je ostalo samo u sferi nagađanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)


– Moj ljubavni život toliko je siromašan da hitno moram nešto da izmislim. Imala sam jedan brak, i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije hteo ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. Sa Jeleninim tatom sam ceo život održavala dobar odnos. Kad prestane ljubav, ne znači da moram da mrzim tog čoveka -rekla je jednom prilikom Neda I objasnila:

Pročitajte i – Zaustavila vreme – Pomoću ovog čarobnog napitka Neda Ukraden i u 8. deceniji je riba i po

– Sa ljudima koje sam volela, a nije ih bilo mnogo, nastojala sam da te veze maratonski održavam. I kad sam videla da nema ništa od njih i kada mi je bilo jasno da će se ugasiti, ja sam to nekako održavala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna – govorila je pevačica sa dozom humora kad god bi se novinari dotakli ove teme, a da se nešto po tom pitanju promenilo, u prvi mah svi su pomislili videvši njenu najnoviju Instagram fotku.

Ljubavni život Nede Ukraden ponovo je glavna je tema u javnosti

Pevačica se naime fotografisala sa hrvatskim umetnikom Zvonimirom Mihanovićem i sliku objavila na pomenutoj društvenoj mreži, a poučena iskustvom da će odmah krenuti spekulacije na temu njenog emotivnog statusa, rešila je da na nagađanja odmah stavi tačku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Kako je dobro videti te opet. Susret nakon 50 godina sa dragim prijateljem, cenjenim hrvatskim i svetski poznatim slikarom Zvonimirom Mihanovićem – napisala je cenjena umetnica otkrivši da je sa ovim gospodinom isključivo na prijateljskoj relaciji.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Neda Ukraden Instagram

Još iz kategorije