Ovo je jedina Bekvalčeva koja je sačuvala brak: Nataša i ova sestra nisu imale sreće u ljubavi

05.07.2024

20:11

By

Ljubavni život Nataše Bekvalac

Bojan Vuković

Ljubavni život Nataše Bekvalac bio je izuzetno buran. Kao što je poznato, pevačica Nataša Bekvalac udavala se tri puta, a iz dva od tri braka ima dve ćerke – stariju Hanu i mlađu Katju.

Ljubavni život Nataše Bekvalac bio je izuzetno buran, a sada se sve promenilo

Podsetimo, Nataša Bekvalac iza sebe ima tri propala braka, te se često i sama šali na račun svog ljubavnog života, a nedavno se u medijima pominjao i prvi dečko Nataše Bekvalac.

Nakon razvoda od trećeg supruga Luke Lazukića, ona nijednog partnera nije predstavila javnosti, već tvrdi da uživa u samoći i da joj je ljubav ćerki i porodice dovoljna, tako da ljubavni život Nataše Bekvalac više nije toliko u fokusu.

Ljubavni život Nataše Bekvalac

Nataša BekvalacAta images

Sa bračnim životom nije se proslavila ni njena rođena sestra Kristina, dok je za razliku od njih najstarija sestra Bekvalac, Dragana, godinama u skladnom braku sa suprugom Mihajlom Šekularac.

Zajedničkim snagama njih dvoje vode privatni biznis i stvorili su pravu imperiju, a osim uspeha na tom polju, Dragana i njen izabranik mogu se pohvaliti i veoma skladnim brakom punom ljubavi, razumevanja i poštovanja.


Ljubavni život Nataše Bekvalac

Nataša BekvalacATA IMAGES

Par je dobio dve ćerke – Teodoru i Saru, koja je krenula muzičkim stopama kao njena tetka Nataša.

Pročitajte i – Nećete je prepoznati – Nataša Bekvalac se odlučila na promenu, pohvalila se novim izgledom

Nataša Bekvalac nedavno je ispričala i to da je zbog sestara nije u braku, kao i da ćerkama ne priča često o njihovim očevima.

– Mislim da svako iskustvo, pa i ono iz detinjstva, doprinosi da danas budemo ovo što jesmo. Veoma sam ponosna na puteve kojima nas tri koračamo, na odnos koji imamo i na našu decu. Mislim da je ženska samostalnost veoma važna, na to sam posebno ponosna kod nas tri. Ali isto tako dolazi i do razmirica između nas – rekla je ona na temu ljubavni život Nataše Bekvalac i dodala:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Bekvalac (@draganabekvalac72)

Kristina i ja češće dolazimo u sukobe jer radimo zajedno, ali na kraju sve bude vrlo smešno. Moje sestre su moja najveća podrška i moć, moć najčvršći oslonac, moji partneri u dobru i zlu. Boze, možda zato nisam u braku (smeh) – rekla je pevačica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije