Ljubavni život Duška Tošića bio je javna tajna: Ove lepe i poznate žene došle su mu glave…

15.06.2024

21:21

By

Tajna Duška Tošića

Instagram

Iako se ljubavni život Duška Tošića vezuje za pop divu Jelenu Karleušu sa kojom ima dve predivne ćerkice, a sa kojom je u poslednje vreme u ozbiljnom javnom sukobu, mnogo toga na ovu temu poslednjih godina spekulisalo se u medijima, te je nekadašnji fudbaler Duško Tošić bio često povezivan sa poznatim i manje poznatim damama.

Ljubavni život Duška Tošića prava je zavrzlama

Domaći mediji svojevremeno su Dušku pripisali niz ljubavnih afera sa lepoticama, uglavnom iz javnog života, i to dok je bio u braku sa popularnom pevačicom koju su etiketirali kao nevernu.

Ljubavni život Duška Tošića

Kako se šuškalo po gradskim kuloarima, ljubavni život Duška Tošića bio je i te kako buran, a jedna od najpoznatijih priča je njegova navodna romansa sa Sorajom Vučelić, koja je trajala oko godinu dana i to u periodu kada je Karleuša bila bliska s fudbalerom Ognjenom Vranješom, piše Republika.

Ljubavni život Duška Tošića

Mediji su izveštavali da je Tošić tokom tog perioda boravio u Turskoj sa Sorajom i obasipao je skupocenim poklonima. Pored brendiranih garderobe i cipele, među njima se navodno našla i narukvica od 60.000 evra, o čemu je javnost takođe bila obaveštena.


Pored Soraje, žene koje su navodno takođe bile deo Tošićevog ljubavnog života jesu i manekenke Ana Jovanović, Vladana Railić, kao i Marija Andonovska iz Makedonije, koja se našla u spotu pokojnog Tošeta Proeskog 2004. za pesmu „Life“, a sa prosljavljenim sportistom povezivana je i voditeljka Sanja Radinović.

Ljubavni život Duška Tošića oduvek je interesantan medijima koji su ga spajali sa mnogim lepim ženama

Da je Karleušin još uvek zakoniti suprug pravi “Don Juan” potvrđuje i to što su ga spajali sa ćerkom Željka Šašića i modne kreatorke Sonje Vuksanović, a iako je Sofija Šašić ove navode oštro demantovala, navodna afera izazvala je prekid njenog prijateljstva sa Karleušom, što je jasno nakon što ju je pevačica uklonila iz liste prijatelja na društvenim mrežama.

Ljubavni život Duška Tošića

Krajem prošle godine ljubavni život Duška Tošića takođe se provlačio po žutoj štampi, kada je kao bomba odjeknula vest da je u šemi sa pevačicom Katarinom Inom Gardijan.

Ina i Tošić u to vreme nekoliko puta su viđeni na istim lokacijama, a prema rečima navodnog izvora, delovali su poprilično blisko.

Pročitajte i – Ovako se Duško Tošić ponaša nakon skandala o kom bruji region – Uslikan u centru Beograda, evo i sa kim…

O njihovom navodnom odnosu malo se zna, a posebno je interesantno da je Ina pevala na Duškovoj i Jeleninoj proslavi desetogodišnjice braka koju su obeležili 2016. Godine kada su snimci sa žurke preplavili društvene mreže.

Iako su poznate dame većinu ovih afera demantovale, majka Jelene Karleuše, pokojna Divna, u jednom rijalitiju pre nekoliko godina prva je zetu dodelila epitet „švalera”.

– Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo „bogati Amerikanac“ – rekla je Divna tada Zorici Marković, koja joj je prenela reči vidovnjaka kako će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, kom će navodno roditi ćerku.

IZVOR: Starmagazin/Republika

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije