Poznati moćnik slomio srce Katarini Radivojević: Ostavio glumicu, pa oženio poznatu voditeljku

27.06.2024

19:01

By

Ljubav Katarine Radivojević

Instagram

Ljubav Katarine Radivojević bio je poznati moćnik. Kako prenose mediji, glumica Katarina Radivojević bila je luda za imućnim tipom koji je na kraju završio sa poznatom voditeljkom, a glumici je slomio srce.

Ljubav Katarine Radivojević bio je poznati moćnik, nadala se da će se udati za njega

Verovali ili ne, ljubav Katarine Radivojević bio je pokojni Vidoje Rstović, koji je do prerane smrti bio u braku sa zanosnom voditeljkom Nikolinom Pišek, za koju se pak govorilo da je prijateljica Katarine Radivojević.

Katirina i Vidoje nisu voleli da pričaju o privatnosti tokom veze, međutim, kada su raskinuli, glumica je javno priznala da je on bio ljubav Katarine Radivojević.

Ljubav Katarine Radivojević

Vidoje i NikolinaATA IMAGES

Tačno je da Vidoje i ja više nismo zajedno i da je našoj vezi presudila daljina – rekla je svojevremeno Katarina za Hello, uz opasku da su najveće nesuglasice u vezi počele u vreme njenog boravka u Rusiji, gde je snimila film i seriju „Viktorija“.

Pročitajte i – Ovo je sestra Katarine Radivojević – Otkrivamo zbog čega je glumica nikad ne pominje

Nedugo potom, sada nažalost pokojni Vidoje stupio je u brak sa voditeljkom Nikolinom Pišek, a neposredno posle raskida, Katarina je spakovala kofere i preselila se u Ameriku.


Pre nekoliko godina Katarina je priznala da 2011. nije otišla u Ameriku samo zbog posla, već i zbog romanse sa holivudskim glumcem koji je 12 godina stariji od nje o kojem se naširoko komentarisalo, ali njoj najbliži i dalje znaju da je ljubav Katarine Radivojević ipak ostao pokojni Vidoje.

Ljubav Katarine Radivojević bio je poznati moćnik, nadala se da će se udati za njega

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je iznenada 2022. godine u 44. godini.

Nakon njegove smrti njegova udovica Nikolina Pišek i Vidojev otac, Miša Grof, otpočeli su medijski, ali i sudski rat oko preostale imovine.

Nikolina je nedavno pokušala da uđe u stan na Vračaru koji je pripadao pokojnom Vidoju, ali bezuspešno, te je najavila da će sledeći put doći sa policijom. Voditeljka je danas ponovo trebalo da dođe u Beograd.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije