Karić je daleka prošlost: Misica konačno otkrila u koga je zaljubljena FOTO

01.03.2023

13:00

By

Nova ljubav Jovane Ljubisavljević

Ljubav Jovane Ljubisavljević ne prestaje da izaziva pažnju javnosti

Stefan Karić i Jovana Ljubiavljević su bili jedan od omiljenih parova kada je u pitanju rijaliti.

Ljubav Jovane Ljubisavljević izaziva lavinu komentara

Njih dvoje su svoju ljubav započeli u Zadruzi iako je ona napolju imala dečka. To je nije sprečilo da uđe u odnos sa Stefanom u koga je bila ludo zaljubljena.

Nakon njihovog raskida mnogo se spekulisalo o njiovom pomirenju, ali i o novim partnerima. Karića su povezivali sa raznim devojkama, a Jovana je dovođena u vezu sa bivšim momkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem.

Pročitajte: Na pomolu pomirenje- Stefan Karić poslao emotivnu poruku Jovani Ljubisavljević FOTO

Ljubav Jovane Ljubisavljević

Međutim, i jedno i drugo su to oštro demantovali, i dok Stefan kao zagonetku drži svoj privatni život pred očima javnosti, Jovana samuje i kako to često ističe na Instagramu, zaljubljena je u sebe, i prvenstvo joj je bitno da voli i poštuje sebe. To je potvrdila jednom objavom na ovoj društvenoj mreži.


Pročitajte: Jovana Ljubisavljević je prošlost- Osman Karić našao sinu novu devojku, svi je znate FOTO

Ljubav Jovane Ljubisavljević

Podsećanja radi, Jovana je nakon raskida sa Stefanom došla i u sukob sa njegovim ocem Osmanom.Međutim, po svemu sudeći Ljubisavljevićeva je krenula dalje, posao joj dobro ide s obzirom an to da je dobila svoju emisiju, a modne kuće je svakodnevno angažuju kada je u pitanju reklamiranje stvari i proizvoda.

Pročitajte: Misica u šoku- Osman ulazi u Zadrugu da je raskirnka, poznat i datum FOTO

Ljubav Jovane Ljubisavljević

Takođe, ona je vrlo aktivna i na Instagramu, pa se svakodnevno može videti da zarađuje i putem ove platforme. Ostaje da vidimo da li je zaista u nekoga zaljubljena te da li će nova ljubav Jovane Ljubisavljević biti predstavljena javnosti.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije