Kao zaljubljeni klinci: Anica Lazić i Lazar Ristovski ne mogu da sakriju koliko se vole

19.06.2024

13:55

By

Ljubav Anice Lazić

ATA IMAGES

Anica i Lazar

Ljubav Anice Lazić dokaz je da emocije nemaju kontrolu, kao i da prava ljubav zaista godine ne broji. Naime, 39 godina mlađa partnerka glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, pojavila se sa svojim dragim ruku pod ruku na koncertu Nika Kejva i još jednom pokazala koliko je opčinjena svojim starijim partnerom.

Ljubav Anice Lazić dokaz je da emocije nemaju kontrolu

Glumac i i njegova draga nisu skidali osmeh sa lica, a čini se da nisu mogli ni da skinu ruke jedno sa drugog, te je jasno da ljubav Anice Lazić i vremešnog glumca odoleva svim predrasudama i tabuima. Partneri su sve vreme bili zagrljeni i posvećeni jedno drugome, a u jednom trenutku lepa Anica spustila je i ruku na nogu Lazara Ristovskog koji se za svoje godine i te kako dobro drži budući da je proslavio 71. rođendan, dakle, uveliko je zagazio u osmu deceniju.

Ljubav Anice Lazić

Anica i Lazar RistovskiATA IMAGES

A da je ljubav Anice Lazić iskrena i stabilna jasno je od kada je ona sama istakla čime ju je Ristovski, koji se razveo od supruge Danice Ristovski pre ljubavi sa Lazićevom, osvojio.

Ljubav Anice Lazić

Anica LazićATA IMAGES

– Lazar i ja smo sličnog temperamenta, volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali – rekla je devojka Lazara Ristovskog za „Alo”, dok je pričala kako su se proveli na Maldivima gde su išli na odmor.


Pročitajte i – Izašla istina o devojci Lazara Ristovskog – Ovo je Anicino pravo zanimanje

Podsetimo, pre veze sa Anicom koja je 39 godina mlađa, Lazar Ristovski bio je dugi niz godina u braku sa glumicom Danicom Ristovski od koje se razveo.

Danica se nakon razvoda od Lazara, sa kojim je živela čak 42 godine, povukla iz javnosti, te je samo možemo videti u pozorištu i na malim ekranima u serijama u kojima glumi, a koliko vodi skroman život, iako je cenjena glumica, dokazuje i činjenica da je nedavno uhvaćena u javnom gradskom prevozu.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije