Brena provocira Miroslava: Sramotno je to što radi svom sinu! “Opet bih bila svedok da dokažem da je Devin njegov sin!”

19.06.2022

12:00

By

Roditelji Lepe Brene

Lepa Brena besna na Miroslava Ilića

Lepa Brena poludela je kada je čula da Miroslav Ilić i posle odluke suda i dalje neće da prizna Devina za sina.

Kako ne pričaju pune 23 godine, Brenino svedočenje bilo je jedno od ključnih u ovom slučaju, jer je ona želela da pomogne svojoj drugarici Miri Antonović, zbog čega je Miroslav mnogo ljut na nju i sada hoće da joj se osveti.

 

Pevač je, naime, rešio da pošalje zabranu Grand produkciji da se izvode njegove pesme u Zvezdama Granda, a ako prekrše tu zabranu on planira da ih tuži i da traži milionsku odštetu od Brene i Saše.


“Jako sam srećna zbog presude. Tačnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirom dve godine na turneji, obišli smo ceo svet. Zabavljali su se i voleli tada i rezultat te ljubavi je Devin. Podržala sam Miru u ime našeg prijateljstva i istine. Naravno da bih opet bila svedok. Prijatelj sam u dobru i u zlu, i majka sam”, rekla je Brena koja još uvek ne zna da Miroslav sprema osvetu.

“On čvrsto stoji pri stavu da ima samo ćerku i sina iz jednog braka i da su samo oni njegova deca i zakonski naslednici.  Zato svu imovinu prebacuje na ženu Gordanu. Na Brenu je mnogo besan jer je svedočila o njegovoj vezi sa Mirom i uskoro šalje Grand produkciji zabranu da emituje njegove pesme. Ako to prekrše tužiće ih i tražiti milione na sudu. Međutim, on izgleda ne zna da su i Brena i Saša prodali svoje akcije u Grandu i da im baš ništa ne može. Ako ih tuži to će novi vlasnik morati da snosi troškove, a Brenu će biti baš briga za to. Ne može joj ništa, osim da je ogovara javno kao što to već radi. Zbog toga njih dvoje i ne pričaju skoro 25 godina”, otkriva naš izvor.

 

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije