Strašni detalji: Darko Lazić uništio brak svom kumu, ovu ženu krivi za sve FOTO

11.03.2023

16:00

By

Darko Lazić ostao bez oca

Kum Darka Lazića u vezi sa Milicom Dabović

Milica Dabović u vezi je sa kumom Darka Lazića, Milanom Cvetinovićem sa kojim trenutno uživa u Las Vegasu.

Kum Darka Lazića je od ranije poznat medijima

Kako saznajemo, oni su zajedno oko dva meseca, a u njihovu vezu pokušao je da se umeša Darko koji je kumu skrenuo pažnju na Milicu.

Pročitajte: Prsten ne laže- Darko Lazić i Katarina kupili burme, kamere sve zabeležile VIDEO

Kum Darka Lazića

– Darko i Milica se poznaju, međutim, niko nije znao da je ona raskinula sa Vanjom sa kojim je Lazić isto u super odnosima. Kada je kum počeo da priča da je sa Milicom u vezi, Darko je bio u šoku i rekao mu da je on super sa njom, ali da je ona sa njegovim jako dobrim poznanikom u vezi. Darko je ubedio kuma da Milica imam dečka i da nije raskinula. Još mu je rekao kako bi bilo u svim novinama da su ona i Vanja prekinuli- priča nam izvor blizak pevaču i dodaje:

Pročitajte: Darko Lazić u šoku- Verila se Marina Gagić, fotografija govori više od reči (foto)

Kum Darka Lazića


– Ne znam šta se desilo, ali kum je valjda nazvao Milicu i rekao joj šta je sve čuo, pa se ona baš iznervirala jer je ispalo da laže i da obmanjuje novog momka. Inače, koliko znam njemu ne smeta što ona radi na onlifensu, smatra da pošteno zarađuje za život. Darko je Milici pustio i poruku i izvinio se jer nije imao nameru da joj naruši vezu, samo je mislio da je ona sa Vanjom još- kaže nam izvor.

Pročitajte: Prešao na udate- Darko Lazić oteo ženu OVOM sportisti, a evo šta je poručio razočarani muž!

kum darka lazića

Kum Darka Lazića je u središte medijske pažnje došao zbog veze sa lepom košarkašicom, a ostaje da vidimo kada će njih dvoje ozvaničiti vezu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije