Očajni zbog ćerkinog ponašanja: Anđelini roditelji presekli, porodična kuća stavljena na prodaju FOTO

20.02.2023

20:00

By

Anđela Đuričić htela sebi da oduzme život

Kuća Anđele Đuričić u Crnoj Gori stavljena je na prodaju

Anđela Đuričić našla se na stupu srama kada je javno uplovila u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Njeni roditelji se ovim povodom nisu javno oglašavali, a budući da važe za konzervativnu porodicu mnoge je zanimalo kako oni gledaju na ćerkinu vezu sa dve decenije starijim muškarcem.

U želji da saznaju nešto više, ekipa emisije „Premijera” uputila se u Crnu Goru, a zahvaljujući snimcima objavljenim u poslednjoj epizodi saznali smo da je kuća Anđele Đuričić stavljena na prodaju.

Kuća Anđele Đuričić izgleda ovako

Prve komšije nisu bile rade da komentarišu aktuelna dešavanja u rijalitiju, a porodicu Đuričić, kako kažu, poznaju preko trideset godina. Anđelin otac je, prema pomenutim snimcima, izašao u dvorište, ali kada je video snimatelje vratio se u kuću i više nije izlazio.

Pročitajte: Slomila se pred kamerama – Anđela Đuričić se obratila roditeljima, njene reči kidaju dušu

kuća anđele đuričić

Podsećanja radi, da je kuća Anđele Đuričić stavljena na prodaju zadrugarima je saopštio Bilal Brajović koji se nakon operacije vratio u Belu kuću.


– Kakva je to zaljubljenost? Zvezdan da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Misli da tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala – kazao je Bilal.

Još iz kategorije