Komšije Miloša Bikovića prekinule tišinu: Isplivala prava istina, sad je jasno koliko je umišljen

18.06.2024

11:40

By

Komšije Miloša Bikovića

E-Stock

Miloš Biković

Komšije Miloša Bikovića imaju samo reči hvale o pozntom glumcu. Od kada je dobio sina, Miloš Biković sa suprugom Ivanom Malić živi u Beogradu, u novom elitnom naselju na Dorćolu i sve manje odlazi u Rusiju gde je takođe popularan i uspešan kao i na ostvrenjima koje snima u Srbiji.

Komšije Miloša Bikovića imaju samo reči hvale o pozntom glumcu

Kako su za medije rekle komšije Miloša Bikovića, glumac nije uopšte umišljena zvezda, niti ih gleda sa visine kako su svi očekivali, naprotiv. Drugim rečima, Biković ih je sve iznenadio svojom neposrednošću i pristojnošću jer se ponaša kao sav normalan svet i ima vremena za svakog iz komšiluka, pa verujemo da će vas to sve oduševiti.

Komšije Miloša Bikovića

BikovićATA IMAGES

– Nedavno sam se doselila u ovaj kraj sa mužem i ćerkicom. Koliko znam i Biković je tek nekoliko meseci tu. Po komšiluku se priča da je pristojan i dobar dečko. Veliki je broj stanova, ima dosta novih komšija, pa još uvek pokušavamo da pohvatamo ko gde živi. Primetila sam da ima dosta Rusa, pa verujem da to Bikoviću odgovara s obzirom na karijeru koju gradi u toj zemlji. Neki stanovi se i dalje rade, pa trenutno ima buke zbog majstora – kaže jedna komšinica, a i ostale komšije Miloša Bikovića imaju samo reči hvale o poznatom glumcu.

Komšije Miloša Bikovića tvrde da se glumac ponaša kao sav normalan svet

– Svi smo ispratili “Južni vetar” i radujemo se seriji koja će izaći, nestrpljivi smo da vidimo šta će biti sa njegovim likom. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja. Stvarno je super lik, nije umišljen i bahat – rekao je jedan stariji gospodin.

Pročitajte i – Miloš Biković objavio prvu fotografiju sa sinom – Glumac go do pojasa drži u rukama naslednika

Glumac Miloš Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi i poslovno nekad sa partnerima, nekad se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Kada ima devojku onda nekad i s njom dođe, a kad nema dolazi i sam. Imam samo reči hvale za njega – rekao je Srđan, komšija Miloša Bikovića.


 

IZVOR: Starmagazin, Alo, Espreso

SLIKE: Star

Još iz kategorije