Ovo su svi čekali: U jeku skandala Karleuša otkrila zbog čega je napustila Zvezde Granda

21.02.2023

16:00

By

Recept Jelene Karleuše

Ogromna prašina u javnosti podigla se nakon što je kandidat „Zvezda Granda“ Dušan Vukadinović optužio Snežanu Đurišić da je njegovoj majci tražila mito kako bi on prošao u naredni krug takmičenja. U Snežaninu odbranu stao je i Saša Popović, a budući da je mnoge zanimalo zbog čega je Karleuša svojevremeno otišla iz takmičenja nekadašnji direktor Granda osvrnuo se i na tu temu.

Komentar Jelene Karleuše su svi čekali

Naime, Popović je u emisiji „Puls Srbije“ izneo niz informacija o Karleušinom angažmanu, pa istakao da joj se honorar posle žižiranja u pomenutom šou enormno povećao.

‒ Ja Jelenu Karleušu zaista poštujem, tu nema šta. Šest godina je bila u Zvezdama Granda. Koliko je ona značila nama, toliko je šou značio za nju. Ako vam kažem da je ona honorar od 2015. do 2020. godine podigla 300%. Vi Jelenu Karleušu danas ne možete da dobijete bez 12.000, 13.000 ili 20.000 evra ‒ rekao je Popović.

Pročitajte: Drama se nastavlja! Nakon optužbi na Snežanin račun, oglasila se i Ceca – To je neljudski čin…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

‒ Jelena Karleuša je bila zabranjena na svim nacionalnim televizijama do 2015. godine. Ona je to i sama rekla u emisiji i zahvalila mi što sam joj dao šansu da se iskaže u ovom takmičenju. Jelena Karleuša je svake subote šest godina mogla da priča i pričala je o pevačima, estradi, istoriji, politici, društvenim temama. Ona je zasigurno mnogo doprinosila, ali i mi smo njoj.

Pročitajte: Saša i Brena je ostavili na cedilu – Odbačena Karleuša otkrila detalje, pomenula i Cecu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Komentar Jelene Karleuše na Sašine reči nije izostao, a pevačica otkriva i zbog čega je napustila Zvezde Granda.

‒ Obožavam Saleta. Nažalost, ovo što je govorio je istina.Tačno je da sam tokom čitave moje karijere zabranjena, što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300%. Tačnije, tri puta je veći. Sada sam najplaćenija, jupi ju! Tačno je da mi je pružio ruku kad niko nije hteo, ali sam zato ja šest godina radila bez dinara. Jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se. Smatram da jesam, da su Zvezde Granda uz mene imale najveći pik i procvat ‒ napisala je Karleuša u svom obraćanju na Instagramu, pa otkrila zbog čega je ona napustila :


‒ Isto tako, tačno je da od kada mene tamo nema, Zvezde Granda više niko ne gleda. To svi znaju. Otišla sam jer posle šest godina nisu hteli adekvatno da me plate. Ne Saša već „United Media“. Smatram da je bilo mnogo bolje da su me platili nego što su doveli nekog ko je čitav šou odveo u propast i nenadoknadiv minus. I za kraj, dragi moj Sale, ako su ZG tako čarobne, zašto nikom drugom nije skakao honorar, samo meni? Odgovor je jednostavan, zato što sam se ja za to i borila.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije