Zorica Brunclik u centru skandala: Koleginica sa estrade je krivi da joj je uništila karijeru zbog Kemiša

15.06.2024

20:17

By

Koleginica Zorice Brunclik

ATA IMAGES

Zorica i Kemiš

Koleginica Zorice Brunclik nema nameru da oprosti pevačici ružičaste kose jer tvrdi da je njena karijera doživela sunovrat upravo zbog Zorice. Naime, pevačica Saška Karan je svojevremeno ispričala kako je bila na crnoj listi u diskografskoj kući PGP-RTS kada je suprug Zorice Brunclik Kemiš bio muzički urednik jer je Zorica navodno shvatila da je njen muž zaljubljen u Sašku.

Koleginica Zorice Brunclik besna kao ris

– Kada sam snimala album u Kemiševom studiju on me je gledao preko onog stakla kao mačak u slaninu, ali mene to nije zanimalo jer sam tada imala svog čoveka. Da sam htela, ja sam mogla da budem sa njim, a Zorica se uplašila,  ona je to sve videla, pa je stalno dolazila u studio da ga kontroliše – ispričala je Saška Karan, koleginica Zorice Brunclik, koja njoj takođe nije ostala dužna.

Pročitajte: Zorica Brunclik neće više da ćuti – Kemiš je zbog nje hteo da me ostavi (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

– Ja sam dolazila u studio da bih tebe, Saška Karan, naučila da pevaš, zato što ti ne znaš da pevaš! A to što te je Kemiš gledao treba samo da ti imponuje, jer ti si jedna lepa žena – odgovorila joj je Zorica, ali Saška i dalje tvrdi da je Zorica Brunclik zbog ljubavi prema Kemišu imala crnu listu pevača u periodu kada je Kemiš bio muzički urednik.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saška Karan | Scandal Majstor (@saskakaran)

– Zorica Brunclik je imala crnu listu, na njoj je bilo mnogo kolega, ali mnogi se plaše da pričaju o tome. Bili su tu Zoran Kalezić, Bora Čorba, Miroslav Ilić… Svi su bili zabranjeni zbog Zorice Brunclik. Ja sam tada izdala ploču ‘Grešnica’ za koju sam dala 20.000 maraka i krenula je reklama. Posle 15 dana je reklama stopirana i sve je propalo – tvrdi koleginica Zorice Brunclik, Saška Karan.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije