Rešila da ga dokusuri: Mira smislila novu taktiku da uništi Miroslava Ilića na sudu, posle ovoga ga čeka pakao

08.04.2023

21:00

By

Susret Miroslava i Devina

Ata images

Miroslav Ilić

Knjiga Mire Antonović donosi detalje odnosa sa Miroslavom Ilićem

Miroslav Ilić otpočeo je ljubavnu vezu sa Mirjanom Antonović davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on već uveliko bio u braku s Gordanom Ilić. Bivša ljubavnica popularnog folk pevača godinama je pokušavala da dokaže da je Miroslav biološki otac njenog sina Devina.

Knjiga Mire Antonović će uzdrmati javnost

Mira Antonović je pre nekoliko dana stigla u Beograd zbog suđenja koje ima sa Miroslavom oko utvrđivanja očinstva. Ona je opet odsela u kući Lepe Brene, a njen sin Devin je ovoga puta ostao u Americi. Mira se već požalila kako Miroslav namerno oteže ceo proces, a sada je smislila novu taktiku.

Pročitajte: Miroslav Ilić prelomio- Pevač doneo konačnu odluku o nepriznatom sinu

knjiga mire antonović– Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao “Ćeraćemo se”. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom – rekla je Mira.

Kako saznajemo, ona planira da objavi još jednu knjigu u kojoj će izneti šokantne detalje i sve pretnje koje je dobijala od pevača kada je rešila da ga tuži za utvrđivanje očinstva.

Pročitajte: Miroslav Ilić u problemima- Devin na istom mestu sa pevačevom porodicom


knjiga mire antonović
– Mira je već objavila svoju autobiografiju „Ovo malo istine“, a sada piše nastavak u kom će da iznese sve ono što je krila do sada. Tu će objaviti sve pretnje sa nepoznatih brojeva, šta joj je Miroslav govorio u besu i kako se ponašao. Ona ga je do sada štitila na neki način jer ipak je on otac njenog sina Devina, a sada je rešila da ispriča sve do detalja i da ga ocrni najstrašnije. Da se razumemo, ona će pisati samo istinite događaje, ali se to nimalo neće svideti Miroslavu jer će sigurno da naruši njegov ugled I odnos sa porodicom, tačnije sa ženom Gordanom koja još uvek nije upoznata šta se sve dešavalo među njima- otkriva naš izvor blizak Mirjani, a kakve će posledice ostaviti knjiga Mire Antonović, ostaje nam da vidimo.

SLIKE: Ata Images, Gaja, Bojan Vuković

Još iz kategorije