Ovo su svi čekali: Kejt Mos svedoči na suđenju između Džonija i Amber

24.05.2022

12:21

By

Amber Herd

Kejt Mos na suđenju Depa i Herd

Popularna manekenka i bivša devojka glumca Džonija Depa, Kejt Mos, će se pojaviti na suđenju između bivšeg dečka i Amber Herd.

Kejt Mos

Youtube/Printscreen

Naime, Amber je spomenula Kejt  kada je prepričavala jedan navodni sukob između Depa i njene sestre Vitni. Glumica je rekla kako je Dep zamahnuo rukom na njenu sestru, nakon čega se ona „odmah setila Kejt Mos i stepenica“, a potom i udarila glumca.

 

Kejt Mos staje na stranu bivšeg dečka?

Takođe, postoji i snimak trenutka kada je glumica spomenula manekenku, a zanimljivo je to što se u tom trenutku Depov tim radovao.


@paiqediary kate moss – the words that destroyed amb*rs career 🤭 #johnnydepp #justiceforjohnny #abuse #justice #criminal #amberheard #court #trial #katemoss #amber #amberheardisguilty #johnnydeppisinnocent #johnnydeppamberheardcourt #innocent #justice4johnny #domesticabuse ♬ original sound – paige &lt33


Zbog njihove radosne reakcije, očekuje se da će popularna manekenka osporiti izjavu glumice i stati na stranu svog bivšeg dečka.

Džoni Dep i Kejt Mos bili su zajedno od 1994. do 1997. Takođe, njihova veza je bila pod budnim okom medija, a označena je kao burna i turbulentna.

Pročitajte: Lili, zašto ćutiš?! Ćerka Džonija Depa na udaru tatinih fanova, glumac otkrio kakvu je vezu imala sa maćehom Amber

 

Još iz kategorije