Kebina ćerka neće ni da čuje za oca: Drama u porodici Kojić traje godinama

20.06.2024

18:55

By

Kebina ćerka

Star

Kebina ćerka neće ni da čuje za oca. Naime, svima je godinama poznato da folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu Jevremović koju je dobio iz kratke veze sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović.

Kebina ćerka neće ni da čuje za oca, neće ni njegovo prezime

Nije, naime, tajna da poznati folk pevač Dragan Kojić Keba ne krije koliko je ponosan na sina Igora i ćerku Natašu Kojić koja duže vreme živi u Americi. Međutim, to ne važi i za njegovu vanbračnu naslednicu Inu koju nikad nije želeo čak ni da upozna, pa se sa njenom majkom Ljiljanom Jevremović Keba godinama sudio zbog očinstva i alimentacija, a to Kebina ćerka nikada nije oprostila biološkom ocu i to nikada nije ni krila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ina Jevremovic (@inajevremovic)

– Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje – napisala je svojevremeno bivša Kebina ljubavnica Ljiljana Jevremović na temu Kebina ćerka koju je dobio vanbračno upravo sa Ljiljom i koja nikada nije osetila ljubav oca.

Kebina ćerka Ina Jevremović odrasla je bez oca sa majkom Ljiljanom Jevremović

Ljiljana se sa Kebom sudila pet godina, a kako je otkrila za medije jednom prilikom, ubeđena je da je pevač ludo voleo, kao i da je Kebina ćerka koju mu je vanbračno rodila kolateralna šteta njihove zabranjene ljubavi kojoj se nadala nakon razvoda Kebe i njegove supruge Olje koji se desio, ali samo iz praktičnih razloga radi imovine i finansija.


Kebina ćerka

Dragan Kojić KebaDragan Gajić

– Keba sa emocijama nije čist, nikada nije ni raščistio sa emocijama. Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega – ispričala je Ljiljana za „Novu“ detalje suđenja povodom slučaja vanbračna Kebina ćerka koje je trajalo godinama.

Pročitajte i – Ljubavnica Dragana Kojića otkrila je sve detalje sa suđenja – Njegova žena mi je pretila

Podsetimo, iako je sud utvrdio da je Keba Inin otac, on nikada nije želeo da je upozna. Ina je ove godine napunila 25 godina, a oni koji je poznaju tvrde da je devojka za primer kojom bi se svaki roditelj ponosio.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Dragan Gajić/INSTAGRAM

Još iz kategorije