Novak Đoković presekao, Jelena potvrdila vesti: Zajednički život nije bio moguć…

06.02.2023

13:00

By

Rođendan Novaka Đokovića

B. VUKOVIĆ

Jelena i Novak Đoković danas žive u skladnom braku, a malo ko zna da je njihova ljubav odolela brojnim izazovima. Naime, na početku njihove veze nije sve bilo tako idealno, a prvi problemi pretili su da ugroze njihov naizgled idiličan odnos.

Jelena i Novak Đoković prošli su trnovit put

– Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o početnim danima u Monaku.

Pročitajte: Jelena na rubu živaca – Novak uhvaćen u društvu atraktivne brinete, slika govori više od reči

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Iako su se Jelena i Novak Đoković nadali da će zajedničkim životom rešiti sve probleme novo iskušenje usledilo je već nakon godinu dana. Naime, Jeleni je posao oduzimao mnogo vremena, pa nije mogla u potpunosti da se posveti Novaku.

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – seća se Jelena ovog perioda, a ideja koja im je spasila vezu je bila da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković što je funkcija na kojoj se i danas nalazi.

Pročitajte: Srbija na nogama – Novak i Jelena podelili prelepe vesti, nema kraja sreći VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Na svu sreću, Jelena i Novak Đoković uspeli su da se izbore sa svim problemima koje život nosi, a svoju ljubav krunisali su brakom 2014. godine u kojem su kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije