Javnost u neverici! Ljuba Pantović šokirala priznanjem: Godinama sam se vodila kao muškarac..

18.04.2023

14:06

By

ljuba pantović

Ljuba Pantović nedavno je šokirala domaću javnost svojom životnom pričom. Naime, ona se punih 17 godina u dokumentima vodila kao muškarac, što je saznala tek kada je trebalo da rodi ćerku Aleksandru Subotić.

Ljuba Pantović otvorila dušu

– Kada sam bila trudna sa Aleksandrom imala sam svega 17 godina, išla sam naravno na preglede, mada moram da priznam većinom kod privatnih lekara jer svi znaju da sam već tada pobegla od kuće. U to vreme baš i nisam išla po domovima zdravlja, ali išla sam na redovne kontrole i kontrole trudnoće i naravno tamo su ljudi uzimali moju ličnu kartu ili zdravstvenu knjižicu šta je bilo potrebno, imala sam zdravstvenu knjižicu koja je bila overena i nikad mi niko nije ništa rekao – počinje priču Ljuba Pantović koju prenosi Blic i dodaje:

Pročitajte: Taki otkrio šokantne detalje o Dalili i Ljubi Pantović, a evo šta kaže o aktuelnim zadrugarima

ljuba pantović

– Kada sam otišla na zakazani porođaj u Višegradskoj, taj dan sam bila na prijavnici porodilišta da me prihvate kao pacijenta, dala sam sve svoje podatke, ličnu kartu, zdravstvenu knjižicu i to se sve unosi u kompjuter i onog momenta kada je meni to unešeno, tj. moji podaci u kompjuter, sestra za kompjuterom mi je rekla da se ona stvarno izvinjava, ali da ja nemam pokriveno zdravstveno osiguranje niti troškove za porođaj – priča ona i nastavlja:

– Tada sam tražila objašnjenje i onda je žena uzela detaljno da pregleda moje podatke i samo u jednom momentu počela da se smeje i rekla: “Bože, pa ti imaš muški matični broj.“ Na šta sam ja rekla: “Čekaj, kakav muški matični broj, nisam muško.“ Onda mi j objasnila, da 710 broj znači – sedam Beograd, a 10 muško, a da je 715 šifra za devojčice koje su rođene u Beogradu i onako uz jedan blag osmeh mi saopštila da se ja eto punih 17 godina vodim kao muškarac. Zbog svega toga meni je osnovna škola, sve vezano za taj period mog života, muzička škola, sve to i pasoš i dokumenta bilo na ime muške osobe zvane Ljuba Pantović.

ljuba pantović


Ona dalje priča i kako joj je stigao poziv za vojsku kada je napunila 18 godina.

– Najsmešnije je bilo za moj osamnaesti rođendan, tj. kad sam napunila 18 godina na adresu mog tate, pošto sam se vodila da tu živim, stigao je poziv iz Vojnog odseka da se gospodin novopečeni Ljuba Pantović javi tamo na preglede i Vojni odsek radi regulisanja Vojne obaveze – priča ona i dodaje:

– Tako da je moj tata, koji je inače bio vrlo duhovit i voleo je da se šali, on je rekao da će on to da ide, naravno meni nije padalo na pamet da idem tamo da se objašnjavam. Moj tata je poneo pregršt mojih slika sa takmičenja i rekao da ide sa ponosom da predstavi svog sinčinu u Vojni odsek i posle mi je pričao da je i tamo bilo smehotresa i da su oni svi tamo bili zapanjeni, koliko lepog i ženstvenog sina ima – zaključila je Ljuba Pantović.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije