Veliki preokret, Milan Stanković se oglasio: Želim da postanem otac FOTO

05.04.2023

19:00

By

Milan Stanković

B. VUKOVIĆ

Izjava Milana Stankovića od pre nekoliko godina je iznenadila sve

Pevač Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao iz javnog života i posvetio se Crkvi, a navodno će se uskoro i zamonašiti.

Izjava Milana Stankovića ne prestaje da se komentariše

On vreme provodi u manastiru Podmaine pored Budve, gde pomaže monasima. Kako prenose mediji, u tom manastiru je njegov duhovnik, kao i bliski rođak, pa je verovatno zbog toga izabrao upravo to mesto gde bi kroz razna poslušanja i poslove pripremio sebe za monaški put.

Ipak mnogi još uvek ne mogu da veruju da će se Stanković zamonašiti, a on je pre nekoliko godina za Blic dao intervju u kojem je otkrio da bi voleo da se ostvari u ulozi oca.

Pročitajte: Nećete ga prepoznati- Milan Stanković zabrinuo fanove novim izgledom FOTO

Izjava Milana Stankovića

– Postaću tata u 40. kada budem siguran da mogu da obezbedim život tom nekom novom biću onakav kakav bih ja želeo. Ne mislim da je brak nešto bitan, pogotovo ne meni u ovom trenutku. Ta neka lepa veza i potomstvo, da – rekao je pre nekoliko godina za Blic, a ova izjava Milana Stankovića je u žiži javnosti zbog njegovih sadašnjih odluka i promene mišljenja.


Pročitajte: Nećete ga prepoznati- Milan Stanković zabrinuo fanove novim izgledom FOTO

Izjava Milana Stankovića

Kako prenosi Kurir Stanković će na praznik Velike Gospojine 28. avgusta, dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života, a koliko će njegov iskušenički staž trajati, a može i do tri godine, zavisi od odluke igumana manastira.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije