Ove slike bi spalila da može: Evo kako je Milica Pavlović izgledala na početku karijere FOTO

14.03.2023

17:00

By

Milica Pavlović

ATA IMAGES

Izgled Milice Pavlović na početku karijere bio je potpuno drugačiji

​Na estradnu scenu sada veoma popularna pevačica Milica Pavlović kročila je davne 2011. godine svojim učešćem u muzičikom takmičenju „Zvezde Granda“. Pažnju žirija i širokog auditorijuma odmah je privukla kako nesvakidašnjom bojom glasa tako i interesantnim pojavom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Izgled Milice Pavlović je sve iznenadio

Na društvenoj mreži Instagram sada su osvanule fotografije sa početka karijere jedne od najtraženijih pevačica, tačnije, sa prve audicije na kojoj se pojavila. Najveću pažnju korisnika ove platforme privukao je izgled Milice Pavlović koji je bio potpuno drugačiji od ovog sada.

Pročitajte: Ošišala se do glave – Milica Pavlović ne liči na sebe, da li biste je prepoznali na ulici FOTO

izgled milice pavlović

Naime, Pavlovićeva je svojevremeno imala tamnu kosu, kratke šiške i, reklo bi se, nekoliko kilograma više. Ipak, ono što je ostalo isto jeste njen osmeh koji joj je godinama zaštitni znak.

Pročitajte: Glas podrhtava, oči pune suza – Milica Pavlović ne krije emocije, ovo je istina o njenom odrastanju

izgled milice pavlović


U odnosu na to kako je izgledala ranije, evidentno je da je došlo do određenih promena. Međutim, izgled Milice Pavlović sa početka karijere naišao je mahom na pozitivne komentare, a mnogi su pohvalili i to što je pevačica uprkos enormnoj popularnosti odolela trendu i nije uradila nikakve estetske korekcije na sebi.

SLIKE: Ata Images, Youtube printscreen

Još iz kategorije