Drastično promenila izgled: Krstinja Matanović smršala 88. kilograma, pogledajte kako sada izgleda FOTO

24.03.2023

11:00

By

Izgled Krstinje Matanović ostavlja bez daha

Kada se pojavila na sceni Zvezda Granda, Krstinja Matanović, osim što je privukla pažnju svojim vanserijskim glasom, ostala je upamćena i po primetnom višku kilograma.

Izgled Krstinje Matanović motivisao mnoge

Kada je pre desetak dana najavila izlazak njene nove pesme, Krstinja Matanović doslovno je zapalila publiku koja je sa nestrpljenjem iščekivala današnji dan kada je singl pod nazivom „Nisam više ta“ ugledao svetlost dana.

Pročitajte: Krstinja posle razvoda smršala toliko da je jezivo- Razvod je mala smrt, nisam više ta FOTO 

Danas se može pohvaliti da živi život kakav je sanjala, međutim početak njene muzičke karijere nije bio baš lak. Prekomerna kilaža sa kojom se borila koštala je brojnih prepreka na tom putu. Nakon gubitka od preko 80 kilograma i uspešno izvršenog estetskog zahvata skidanja viška kože, izgled Krstinje Matanović mnoge je ostavio bez teksta. Krstinja je svojom tranformacijom svima dala motiv više, a sreću zbog promene fizičkog izgleda i istrajnosti odavno ne krije. Bivša finalistkinja danas uživa u novom izgledu zbog čega ovom pesmom poručuje „Nisam više ta“.

Pročitajte: Krstinja se skinula u kupaći i pokazala kako izgleda posle gubitka 92 kilograma 

izgled krstinje matanovićFizička promena koja je uticala na dobijanje novog samopouzdanja i energije kojom pleni, predstavljena je u spotu koji je radio Dušan Šljivić, a u kome se vide kadrovi sa njenih prvih pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ i pevačica koja u njih gleda sa ove perspektive života i poručuje kako je nova osoba.


Pročitajte: Razvela se Krstinja Todorović- Otkrila razloge zbog kojih je ostavila muža, a pomenula i udvarače

Tekst i muziku za ovu numeru radio je Milan Miletić, a brza melodija sa jakom porukom koju nosi izazvala je lavinu pozitivnih komentara publike koju je osvojila već posle prvog slušanja.

IZVOR: Story

SLIKE: ATA images, Instagram

Još iz kategorije