Jasno je da nije perika: Jovana Jeremić neprepoznatljiva, duga plava kosa je prošlost FOTO

17.04.2023

12:00

By

Komšije Jovane Jeremić

Bojan Vuković

Jovana Jeremić Foto: B.V.

Izgled Jovane Jeremić nije prošao nezapaženo

Jovana Jeremić godinama unazad važi za lepu i negovanu damu kojoj je duga, plava kosa u neku ruku postala zaštitni znak. Upravo iz tog razloga izgled Jovane Jeremić nije prošao nezapaženo, a fotografija koja je osvanula na Instagramu pokrenula je lavinu komentara.

Izgled Jovane Jeremić na meti komentara

Na pomenutoj društvenoj mreži našla se fotografija na kojoj je izgled Jovane Jeremić potpuno drugačiji nego danas. Naime, pre nego što je postala poznata voditeljka je imala braon kosu, dosta tanje obrve i reklo bi se nekoliko kilograma više.

Pročitajte: Sprema svadbu! Jovana Jeremić konačno priznala – Udajem se u junu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Izgled Jovane Jeremić podelio je mišljenja publike. I dok jedni smatraju da je u to vreme bila preslatka i da bi trebalo da se vrati u tamniju nijansu, drugi su mišljenja da kao plavuša ostavlja snažniji utisak. Ipak, bilo je i onih koji su primetili da je voditeljka minimalno korigovala usne koje su sada punije u odnosu na ranije.

Pročitajte: Pukla bruka – Jovana Jeremić u šoku, prepiska sa novim dečkom isplivala u javnost FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Osim drugačijeg izgleda, Jovana je imala i drugačiju profesiju o kojoj je nedavno javno govorila.

– Ponosna sam na sve što sam postigla u životu do sad jer svaki moj potez bio ispravan i uz veliki rad. Moji počeci. Mali broj ljudi zna da sam, pre nego što sam postala Jovana Jeremić, u studenskim danima za džeparac vodila karting trke – napisala je voditeljka, pa dodala:


Pročitajte: Bog je uslišio moje molitve – Jovana Jeremić podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu FOTO

izgled jovane jeremić

– Mnogi seminarski radovi su moji. Ali te tajne ću poneti sa sobom. Držala sam časove srpskog jezika i jezičke kulture, gramatika je uvek bila mog fah s obzirom da sasm višestruka šampionka Republičkog takmičenja iz srpskog jeziks i kulture. Pravila sam pravničke skripte iz kojih se devetka dobijala tako što ja naučim, dobijem 10 i dok učim, izdvajam kolegama praveći skriptu, šta je važno i detaljno neophodno da se zna. Vodila sam i karting trke za novac – zaključila je Jovana.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije