Šta uradi, crna ženo? Dragana Mirković ne liči na sebe, estetske korekcije su učinile svoje… FOTO

05.04.2023

16:00

By

Majka Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Izgled Dragane Mirković pre estetskih korekcija šokirao javnost

Dragana Mirković jedna je od naših najuspešnijih pevačica, a svaki njen gest privlaći veliku pažnju javnosti. Tako je i pevačicina fotografija koja je nedavno ugledala svetlost dana uzburkala društvene mreže, a izgled Dragane Mirković sa početka karijere postao je glavna tema u svim medijima.

Izgled Dragane Mirković pokrenuo lavinu komentara

Naime, na društvenoj mreži „Instagram“ isplivala je fotografija sa početka Gagine karijere. Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju korisnika ove platforme jeste izgled Dragane Mirković koji se znatno razlikuje od današnjeg.  I dok jedni smatraju da se pevačica podvrgla brojnim estetskim korekcijama, te da više ne liči na sebe, drugi, pak, tvrde da je Gaga iskonskom lepotom privlači pažnju gde god da se pojavi.

Pročitajte: Više ne može da ćuti – Dragana Mirković otkrila bolnu istinu o trećem detetu, javnost u neverici

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Ono što je sigurno jeste to da Dragana i dan danas izuzetno vodi računa o svom izgledu, povremeno se ugoji kilo, dva ali to brzo skine, redovno se neguje kada je koža lica i tela u pitanju i pobornik je tretmana koji produžavaju mladost i jedrinu. Sati provedeni u beauty salonu u Draganinom slučaju daju itekakve razultate, te na konto lepog izleda ona vrlo često dobija komplimente.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije