Rada Manojlović udarila na Sašu Popovića: Strašnu stvar joj je uradio FOTO

14.04.2023

10:00

By

Objava Rade Manojlović

Ispovest Rade Manojlović otkrila nepoznate detalje o njenoj karijeri

Pevačica Rada Manojlović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je otvoreno pričala o problemima sa kojima se susretala tokom karijere.

Ispovest Rade Manojlović pokrenula lavinu komentara

Ona je progovorila i o sujeti na estradi, ali i istakla da nije zlopamtilo.

– Meni je dobrota u moja iskrenost donela to da me publika voli. Ja sam se ponosila uvek onim odakle sam potekla. Bitno je da te publika zavoli kao osobu, a s druge strane imate i one koji žele da iskoriste vašu dobrotu. Gde je popularnost i novac, tu su i problemi. Nosim na leđima, mada i leđa me bole, ukočila sam se… – kaže Rada i dodaje:

Pročitajte: Rada Manojlović besna kao ris- Osudila koleginice zbog stajlinga, evo koga je prozvala FOTO

Ispovest Rade Manojlović

– Nisam zlopamtilo, ali generalno pamtim. Ne može neko ko je loše govorio o tebi da pređeš. Prelazila sam, neki novinari su mu načinili štetu. Posle nekoliko godina opet… Ko te jednom povredi, opet će.


Takođe, ona je otkrila da je trebalo da snimi nege hitove sa Severininog albuma, a navela je razloge zbog kojih nije došlo do toga.

Pročitajte: Suzana će poludeti- Saša Popović uslikan sa bivšom, strasan zagrljaj ih odao FOTO

Ispovest Rade Manojlović

– Ja sam jako htela da snimim Bred Pit i ceo album, ali tada je Saša Popović još plaćao i birao pesme. Tada se on nije sporazumeo sa Aspirincima i ja sam ostala bez pesama “Kamen oko vrata“, “Ko me tjero“, “Boing“… – poručila je pevačica.

SLIKE: Bojan Vuković, Printcreen, Ata images

Još iz kategorije