Javnost potrešena zbog Milice Todorović: Pevačicu dečko ucenjivao i ponižavao, šok detalji FOTO

03.04.2023

18:00

By

Milica Todorović žrtva prevare

Dragan Gajić

Milica Todorović

Ispovest Milice Todorović je iznenadila javnost

Pevačica Milica Todorović imala je nekoliko dugih veza,  a sada je javno progovorila šta je doživljavala u emotivnim odnosima o šokirala javnost.

Ispovest Milice Todorović- pevačica otkrila nepoznate detalje

Todorovićeva je bila u vezi sa bratom Saše Kovačevića, Radetom, zatim je nakon raskida sa njim ušla u odnos sa koreografom Milošem Paunović sa kojim je iznenada raskinula iako su je svi videli pred oltarom. Milica je kratko bila u vezi i sa glumcem Petrom Strugarom,  a sada kako kaže uživa u svojoj slobodi. Ona je za jedan medij priznala šta joj se dešavalo u nekim ranijim odnosima sa bivšim partnerima, a mnogi su se iznenadili ovom njenom izjavom.

Pročitajte: Milica Todorović očajna zbog muškarca- Javno se požalila, pomenula i bebu FOTO

Ispovest Milice Todorović

– Imala sam i ja manipulatore u svojim vezama. Ponižavali su me, ucenjivali, govorili mi da bez njih ne vredim ništa, ubijali su mi ego i samopouzdanje. Sve su radili da se osećam se osećam nesigurno, a izbegavali moje pokušaje da raskinemo, prosto su me emotivno manipulisali. Ali to sam shvatila i naučila, a to sada više ne može tako – govori Milica, ali nije želela da precizira na kog bivšeg momka je mislila.

Pročitajte: Više nema dileme- Milica Todorović predstavila svoju novu ljubav FOTO

Ispovest Milice Todorović


– Nenad je moja prva ljubav, on je divan čovek, ima decu. Ponekad i radimo zajedno, u super smo odnosima. Što se Radeta tiče, on je bio omiljen među mojim prijateljima, i moja mama ga je obožavala, a i ja tvrdim da je jako dobar momak – ispričala je Milica i tu stavila tačku na priče o bivšima.

Pročitajte: Milica Todorović o trudnoći- Samo da je živo i zdravo (foto)

Ispovest Milice Todorović

Iako nije precizirala o kom bivšem se tačno radi, ispovest Milice Todorović je izazvala lavinu komentara s obzirom na to da su njene nekadašnje ljubavi poznate javnosti.

SLIKE: Bojan Vuković, Dragan Gajić, Ata images

Još iz kategorije