Ivan Gavrilović otkriva koje pevače je uništila droga: Ostaćete u šoku FOTO

04.03.2023

14:00

By

Ispovest Ivana Gavrilovića

Ispovest Ivana Gavrilovića izazvala lavinu komentara

Ivan Gavrilović polako sređuje svoj život nakon burnog perioda koji je proveo po rijalitijima.

Ispovest Ivana Gavrilovića- pevač otkrio nepoznate detalje o estradi

Sada se vratio nastupio, planira nešto novo da snimi kako bi pridobio publiku, ali kada je u pitanju neko druženje i podrška kolega kaže da je uopšte nema, jer sa pevačima više ne komunicira.

Pročitajte: Drama nakon gubitka bebe- Gagi Đogani nestao, ni Luna ne zna gde je

Ispovest Ivana Gavrilovića

– Sa Gagijem već dugo nemam kontakt, imao je on velikih problem sa drogom i nije ni sa kim kontaktirao tada, ali srećom uspeo je da se skine i izvuče iz svega toga. Kada je
izašao iz Zadruge uzeo je neki dinar tamo i više ne želi da se bavi estradom i nastupima i onda ga nigde i nema. Okej mi je to sa njegove strane, jer umorilo ga je sve, a poroci su mu došli glave. Đole Đogani je nešto bio ljut na mene, ali za njega mogu da kažem da je jedini iz devedesetih koji je opstao, iako njega izvlači Vesna koja diže publiku na noge i koja zapravo peva- kaže Ivan i osvrće se na kolege koje žive od svojih jutjub kanala:

Pročitajte: Pravi dasa- Vesnin i Đoletov sin konačno u javnosti, upoznajte Adriana FOTO

Ispovest Ivana Gavrilovića


– Vidim da mnogi otvaraju svoje kanale i da lepo žive od tih pregleda. Dopada mi se to, vidim da svi loše komentarišu Lunu i Marka i pljuju ih kao što objavljuju snimke iz stana, pa onda sa detetom…. Pa ljudi to je legitimno, a ovo što mi pevači radimo, putujemo i maltretiramo se po avionima i kombijima i trčimo sa nastupa na nastup je već postalo smorno, a pogotovo što više niko ne može da plati koliko vrediš. Ovo je jedna velika bara sa nekoliko poznatih koji rade i to je to. A ovi klinci sa autotjun zvukom, to je za mene totalna glupost. Ja to ne prihvatam, a oni nam sada uzimaju tezge.

Pročitajte: Sreća opet zakucala na vrata:- Luna i Marko nakon teškog perioda podelili lepe vesti FOTO

Ispovest Ivana Gavrilovića

Ispovest Ivana Gavrilovića izazvala je lavinu komentara, a ostaje da vidimo kako će na ovo reagovati pevači koje je pomenuo.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije