Ljubav cveta: Isak se uselio kod Aleksandre

26.05.2022

13:31

By

Isak Šabanović

Isak i Aleksandra uživaju u ljubavi

Isak Šabanović i Aleksandra Mladenović dva meseca su krili da su u ljubavnoj vezi. Nedavno su priznali da su zajedno, a kako saznajemo od pevačicine drugarice, Isak se već uselio kod Aleksandre u stan.

Krili su vezu kako bi bili sigurni da su emocije jake i da vide kako se slažu i u kom pravcu sve to ide. Oni su jako zaljubljeni i pošto se nisu odvajali, već su svaki slobodan momenat provodili zajedno, Aleksandra je rešila da predloži Isaku da se useli kod nje u stan pošto je on iznajmljivao garsonjeru u Beogradu. Malo se nećkao jer je bio u fazonu da neće da joj se uvaljuje, ali je ona insistirala i on je pristao. Ona je pre nekoliko godina kupila taj stan na Mirjevu, u pitanju je jednosoban stan, ima oko 60 kvadrata. Više od tri nedelje ima kako žive zajedno i Aleksandra mi kaže da joj je baš lepo, kao i da je on jako pažljiv prema njoj, čak ume često da je iznenadi doručkom u krevetu”, priča nam Aleksandrina drugarica i dodaje da može da se desi da do kraja godine bude i svadbe.

Isak i Aleksandra – ljubav na prvi pogled

Isak je priznao da je stidljiv i objasnio je da su se smuvali tako što je Aleksandra prva prišla.

Aleksandru sam upoznao na njenom nastupu, došao sam sa još nekim kolegama da se malo provedemo, a par dana nakon toga smo bili gosti na jednom veselju i tu su se desile varnice. Ona je pre toga izjavila da sam joj simpatičan i prijao mi je taj njen komentar, ali pošto sam jako stidljiv teško da bih joj prvi prišao ma koliko god da mi se svidela, tako da je ona načinila prvi korak”, priznao je Isak, a pevačica je otkrila šta je privuklo kod kolege.


Privukla me je njegova duša i iskrenost. Pažljiv je, a danas je to retkost naći”.

 

Pročitajte: SCANDAL intervju: Aleksandra Mladenović uporedila Cecu i Karleušu, pa sve objasnila (foto)

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije