Teodora Džehverović u centru skandala: Isplivao intiman snimak pevačice i košarkaša FOTO

11.04.2023

12:00

By

Teodora Džehverović posle operacije

Intiman snimak Teodore Džehverović izazvao lavinu komentara

Popularna pevačica Teodora Džehverović nalazi se u problemima zbog navodnog intimnog snimka koji kruži društvenim mrežama.

Intiman snimak Teodore Džehverović kruži društvenim mrežama

Kako prenose mediji, Džehverovićeva je žrtva ucene bivšeg saradnika koji preti da će objaviti njen eksplicitni snimak da bi joj se osvetio zato što je raskinula saradnju s njim. Ta ista osoba je objavila to na Internet, a navodno pripada poznatoj pevačici.

Pročitajte: Nino je prošlost- Teodora Džehverović se muva sa ovim pevačem, više se ne kriju FOTO

Intiman snimak Teodore Džehverović

Najpre je na Tiktoku osvanuo snimak na nekoliko profila. Na jednom od njih u opisu stoji da su u pitanju Teodora i košarkaš Partizana Matijas Lesor sa kojim je ona dovođena u vezu.

Kako prenosi Kurir, Lesor je ni kriv ni dužan umešan u celu priču.


Pročitajte: Ovo je godinama krila! Goca Džehverović otkriva mračne tajne porodice Ranković: Držim ih u šaci

Intiman snimak Teodore Džehverović

– Taj Teodorin bivši saradnik u svom posedu ima i video snimak akcije koju je na Tiktoku objavio kao audio. Otkad je čula i videla da je to izašlo, ona je pod velikim stresom. Zato se i nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali za komentar povodom ovog snimka, koji je za nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Tviteru. Svi su ubeđeni da je autentičan i da se na njemu čuje Teodora. Mislila je da će to da prođe, ali kad je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se neće na ovom završiti – priča izvor i dodaje:

Pročitajte: Svi se pitaju da li je ista osoba- Ovako je Teodora Džehverović izgledala pre operacija FOTO

Intiman snimak Teodore Džehverović

– U pitanju je jedan njen ogorčeni bivši saradnik koji ne želi novac, već želi da joj se osveti zbog toga što je bila nekorektna tokom njihove saradnje. On u svom posedu ima i njene navodne eksplicitne video snimke koje planira da plasira putem društvenih mreža. Da li će to uraditi i kada, to niko ne zna. Iako ona pokušava to da zataška, vrlo je verovatno da će on iz pakosti te snimke uskoro objaviti, što će biti veliki problem za  pevačicu– završava izvor, a intiman snimak Tedore Džehverović je u medijima odjeknuo kao bomba.

Još iz kategorije