Tozovcu bi ovo slomilo srce: Udovica i sinovi u sukobu zbog imovine, haos u sudnici

05.04.2023

10:00

By

imovina predraga živkovića tozovca

Imovina Predraga Živkovića Tozovca napravila nepremostiv jaz između supruge i sinova

Nakon smrti legendarnog Predraga Živkovića Tozovca sud je teškom mukom uspeo da reši pitanje imovine koja je ostala za pokojnim pevačem. Nesuglasice između vanbračnih sinova i udovice Emilije Mime Živković rezultirale su ostavinskom raspravom u kojoj su obe strane tvrdile da im pripada određeni deo, odnosno nasledstvo u celosti.

Imovina Predraga Živkovića Tozovca jedva je podeljena

Prema pisanju domaćih medija, pozivajući se na dobro upoznat izvor, vanbračni sinovi pokušali su da se nagode sa Emilijom, da bi im ona preko advokata poručila da mesta za dogovor nema jer je ona sa pokojnim suprugom napravila ugovor o izdržavanju. Sinovi su potom pokrenuli ostavinsku raspravu, pa je sud morao detaljno da utvrdi šta je Tozovac posedovao, što nije bio lak zadatak.

Pročitajte: Miroslav se žali na presudu – Devin ne sme da dobije nasledstvo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Predrag Živković Tozovac (@tozovac_official)

Ono što je bilo sigurno jeste da su kuća na Voždovcu, dva stana i pozamašna ušteđevina pripadali legendarnom pevaču, dok se za vredne stvari u tim nekretninama nije moglo dokazati da su njegove. Udovica je, kako se navodi, tvrdila da su skupocene umetničke slike njene, te one na kraju nisu bile predmet ostavinske rasprave, uprkos tome što su to sinovi navodno zahtevali.

Pročitajte: Testament Siniše Mihajlovića više nije tajna – Evo kome će pripasti kuće, stanovi i milioni FOTO

imovina predraga živkovića tozovca

Ovaj neprijatni postupak trajao je godinu i po dana, a Emilija je insistirala da sve treba da pripadne njoj jer je decenijama jedina bila uz Tozovca. Navodno je jednom i vikala u sudnici na sinove, pitajući ih zašto nisu posećivali oca. Ali svakoj drami dođe kraj, te je sud na kraju odredio da se imovina podeli.


Emilija je dobila kuću, jedan stan je pripao sinu Svetozaru, ušteđevina je podeljena na jednake delove. Navodi se da je drugom sinu pripao drugi stan, koji je on ubrzo prodao, ali ta priča nije zvanično potvrđena.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije