Karleuša i Tošić tokom braka stekli milione i dve vile: Uskoro ih čeka podela imovine i razvod

23.06.2024

17:00

By

Imovina Jelene i Duška

Instagram

Imovina Jelene i Duška nakon razvoda pripašće deci. Nakon vesti da se Jelena Karleuša razvodi od Duška Tošića svi samo o njima bruje, a najviše mnoge zanima kako će supružnici podeliti bogatu imovinu koju su stekli u braku.

Imovina Jelene i Duška procenjuje se na više miliona evra

Pošto Duško i Jelena žive luksuzno i imaju nekoliko nekretnina i automobila, glavno pitanje je kako će se podeliti imovina Jelene i Duška koju su stekli u braku.

U slučaju da su uspeli da se dogovore, o podeli imovine nakon razvoda o kom se nedavno oglasio i Tošić, odlučuju isključivo oni, zbog čega sud neće razmatrati taj deo sporazumnog razvoda.

Imovina Jelene i Duška

Prema članu 40. Porodičnog zakona, supružnici imaju pravo na razvod braka ako zaključe pismeni sporazum o razvodu. Sporazum o razvodu obavezno sadrži dva dela: pismeni sporazum o vršenju roditeljskog prava i pismeni sporazum o deobi zajedničke imovine“, rekao je advokat za Alo i dodao:

Imovina Jelene i Duška osim novca podrazumeva i dve vile u Beogradu

„Na osnovu Porodičnog zakona, sud uopšte ne ulazi u sadržinu sporazuma o deobi zajedničke imovine, te ga kao takvog, onako kako su se supružnici sporazumeli, unosi u izreku presude“.


Pročitajte i – Duško Tošić ovo neće izdržati – Nakon drame sa Karleušom, usledili problemi sa komšijama

Imovina Jelene i Duška procenjuje se na više miliona evra. Jelena je pre dve godine, kada se našla u centru skandala sa Duškom gde je otkrila da on, kako je navela, sebe više ne vidi kao deo porodice, otkrila da će sva imovina biti prepisana na njihove ćerke Atinu i Niku.

Imovina Jelene i Duška

Podsetimo, o detaljima razvoda javnost se nedavno informisala iz privatne prepiske Jelene Karleuše i pravnog zastupnika Duška Tošića koju je pevačica objavila na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša i Duško Tošić su tokom braka kupili nekoliko nekretnina i automobila. Mediji su svojevremno preneli da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona evra, dok su vreme provodili u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije