Otkrivena tajna porodice Ražnatović: Veljko u poslednjem trenutku promenio ime sinu u manastiru

12.06.2024

21:45

By

Ime Cecinog unuka

ATA IMAGES

Veljko Ražnatović postao je otac po treći put pre mesec dana, kad je njegova supruga Bogdana rodila dečaka Isaiju. Da će se ime Cecinog unuka promeniti, iznenadilo je mnoge, jer je Veljko krajem prošle godine za medije rekao da će mu se treći naslednik zvati Ilijan.

Ime Cecinog unuka promenjeno je u poslednjem trenutku

Kako saznajemo, odluku da se ime Cecinog unuka promeni doneo je sam Veljko, a predlog je oduševio sve članove porodice, posebno njegovu mamu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je odmah po rođenju unuka izjavila da se nije mešala u odabir imena.

Ime Cecinog unuka

veljko i sinInstagram

Naime, mali Isaija je svoje ime dobio po ocu Isaiji, poznatom igumanu manastira Ilinje iz Šabačke eparhije. Veljko je na ovaj način hteo da iskaže veliko poštovanje i zahvalnost prema ovom monahu i duhovniku, pošto je pre desetak godina proveo nekoliko meseci kod njega u manastiru. Boraveći tada u ovoj svetinji u postu i molitvama, Veljko je pomagao manastirskoj bratiji u svim poslovima i dužnostima. Posebno se bio zbližio sa igumanom Isaijom, koji mu je nesebično pomogao svojim savetima i molitvama, što bokser nikad nije zaboravio.

Pročitajte i – Sve devojke ga jurile, a ona odbijala – Evo kako je počela ljubav između Veljka i Bogdane Ražnatović

Cecin sin je tokom boravka u ovom manastiru u blizini Bogatića zavoleo i životinje, a posebno pse, jer je otac Isaija u tom kraju poznat po tome što je u Ilinju napravio veliki azil za napuštene životinje. To se tada jako svidelo Veljku, koji je nekoliko godina kasnije u Titelu napravio i odgajivačnicu pasa, ali je i sam udomio napuštene životinje, pa je to postao i biznis Veljka Ražnatovića.

Ime Cecinog unuka

Veljko RaznatovićATA IMAGES


Podsetimo, i sama Ceca je više puta oboravila u Ilinju kako bi razgovarala sa ocem Isaijom, ali i prisustvovala svetoj tajni jeleosvećenja (molitvi za zdravlje gde se vernici pomazuju osvećenim uljem), koja se u manastiru održava svake druge subote.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije