Haos u Sevilji: Gudelj rasplakao trudnu Anastasiju, evo kako je Ceca reagovala

01.05.2023

11:00

By

Svekar Anastasije Ražnatović

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja. Cecina naslednica već je u četvrtom mesecu, a budući da je na društvenim mrežama u poslednje vreme malo zatajila, sada je svima jasno i zbog čega. Pretpostavljamo da Tasa nije želela da otkrije ovu predivnu vest bar dok ne prođe neko vreme, međutim na fotografiji koju je pre nekoliko dana podelila, jasno se ocrtava stomačić u kojem raste novi život, tačnije devojčica koju će na svet doneti malda pevačica.

Gudelj i Anastasija presrećni zbog prinove

– Bio sam van sebe od sreće kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga. Još uvek je rano da kupujemo stvari, ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom. – rekao je on, pa otkrio da li su već odabrali ime za ćerkicu:

– I dalje nismo odabrali ime, ali imamo par opcija u opticaju, pa ćemo izabrati neku od tih verovatno – zaključio je.

Pročitajte: Ima li lepših vesti – Anastasija Ražnatović progovorila o bebi, njena poruka je obišla ceo svet FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Gudelj se trudi da svojoj izabranici ulepša svaki dan, a njegova dela ganula su Cecinu ćerku. Na pitanje kako su Ražnatovići reagovali na vest o prinovi kratko je odgovorio:

– Presrećni su naravno. Jedva čekaju da nam dođe beba.

Pročitajte: Tajno venčanje – Anastasija i Gudelj obradovali najmilije, Ceca ne krije suze radosnice FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Podsećanja radi, Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović već godinu dana uživaju u skladnoj vezi. O njihovoj ljubavi često se pisalo i pričalo, a budući da Cecina ćerka već neko vreme boravi u Sevilji gde Nemanja živi i radi, bilo je pitanje trenutka kada će svoju vezu podići na viši nivo.


SLIKE: Bojan Vuković, Getty Images

Još iz kategorije