Tuga u domu Dalile Dragojević: Ovim je izgubila sve, stiže podrška sa svih strana FOTO

09.02.2023

21:00

By

Tužba Dejana Dragojevića

Gubitak Dalile Dragojević izazvao lavinu komentara

Nekadašnja učesnica Zadruge, Dalila Dragojević nakon izlaska iz rijalitija ušla je u novi biznis.

Gubitak Dalile Dragojević ne prestaje da se komentariše

Naime, ona je osim toga što je poslala voditeljka na jednoj televiziji, počela ozbiljno da se bavi Tiktokom. Velike pare su u pitanju, a ona na nedeljnom nivou uzima fascinatne cifre.

Međutim, sada je izgubila određeni novac putem ove društvene mreže, a nakon toga se žestoko posvađala sa kolegu tiktokera pod imenom Hame.995.

Pročitajte: Huso i Emina zaplakali od sreće- Dalila podelila najlepše vesti, pljušte čestitke FOTO

Gubitak Dalile Dragojević

Pomenuti tiktoker je istakao da se Dalila popela na treće mesto po zaradi od 10.000 evra.


– Dalila se žalila da sam drukara što pričam koliko je zaradila para od Tiktoka. Čujem da je nešto pretila, vređala. Ona se boji naroda da će joj manje giftati (slati poklone, prim. aut.). Zato su te i kaznili. Dalila, izgiftaj svoj novac pa ću te onda staviti koliko si izgiftala novca. Dok tuđi giftaš, nema od toga ništa – poručio je ovaj tiktoker, a stručnjak za društvene mreže kaže da Dalila najverovatnije neće više ovoliko zarađivati.

Pročitajte: Dejan će poludeti kada ovo čuje- Dalila i dalje zarađuje na njegovoj grbači, ovo su detalji! (foto)

Gubitak Dalile Dragojević

– Potpuno razumem Dalilinu reakciju zbog toga što je pomenuti tiktoker javno objavio njenu zaradu. Ovo može izazvati kontraefekat, te da, kao što je i on sam rekao u svom videu, mnogi od njenih fanova više neće hteti da joj šalju poklone. To znači da će i njena zarada biti drastično manja, a to svakako njoj ne ide u prilog. I mnogo poznatiji tiktokeri od nje svoju zaradu kriju kao zmija noge, upravo iz tih razloga. Ko još voli da čuje da neko zarađuje 10.000, 15.000 evra nedeljno, i to na račun onih koji jedva sastavljaju kraj s krajem – završava sagovornik za Kurir.

Pročitajte: Stigle lepe vesti iz Šepka- Dalila u očevom zagrljaju objavila najsrećnije vesti (foto)

Gubitak Dalile Dragojević

Gubitak Dalile Dragojević je velika svota novca, a ostaje da vidimo kako će ona reagovati te da li će nastaviti da se bavi ovim biznisom.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije