Svi bruje o udaji majke Darka Lazića, a niko ne zna koje je godište: Otkriveno koliko ima Branka godina

20.06.2024

12:50

By

Godište Branke Lazić

ATA IMAGES

Branka Lazić

Godište Branke Lazić do sada niko nije znao. Branka Lazić, majka Darka Lazića, našla se u poslednjih nekoliko dana u žiži medija zbog navodne tajne udaje za Dragana Paunovića sa kojim je nekoliko meseci u skladnoj vezi.

Godište Branke Lazić, majke pevača Darka Lazića, do sada niko nije znao

U međuvremenu Darko Lazić je demantovao navode da mu se majka udala, kao i sama Branka, međutim, partner majke Darka Lazića tvrdi da je ona sada njegova supruga, a čak nudi i dokaze da to svima i dokaže.

Godište Branke Lazić

Branka i DraganInstagram

I dok svi nagađaju da li se majka Darka Lazića udala ili je sve samo trač, ispostavilo se da niko ne zna ni koje je godište Branke Lazić koja je mlada ostala udovica kada je njen suprug Milan Lazić preminuo usled posledica operacije smanjenja želuca.

Godište Branke Lazić sve do sada nije bilo poznato medijima i javnosti

Kako danas prenose domaći mediji, godište Branke Lazić niko ne zna sa sigurnošću, međutim, oglasio se jedan njen prijatelj i objasnio koliko bi Branka trebalo da ima godina otprilike.

Pročitajte i – Brestač na nogama zbog udaje majke Darka Lazića – Pevačeva baba Milka nikog ne pušta u kuću

Naime, kako je jedan Brankin prijatelj rekao, ona je najverovatnije 1974, ali ne može to da potvrdi sa sigurnošću, pa kaže da je godište Branke Lazić možda i 1973.


Godište Branke Lazić

Branka LazićBojan Vuković

Podsećanja radi, pevač Darko Lazić koji je rođen 1991. godine majci je podario dvoje unučadi, ćerku Lorenu 2014. godine i sina Alekseja 2019. godine, a sada se očekuje još jedna devojčica u njihovoj porodici, budući da je Darkova druga supruga Katarina Lazić u drugom stanju, a potvrđeno je da par čeka ćerkicu zbog čega su oboje neizmerno srećni i uzbuđeni.

A kako je Darkova bivša verenica Marina Gagić, koja je pevaču podarila sina Alekseja, reagovala na vest da će Kaća i Darko dobiti bebu, pročitajte u odvojenoj vesti.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije