Glumica Ivana Dudić doživela tešku nezgodu: Njen dečko ostao nepokretan, ovo su detalji

21.11.2023

11:00

By

Recept Ivane Dudić

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Ivana Dudić doživela tešku nezgodu sa partnerom

Jedna od naših najlepših glumica Ivana Dudić je pre nešto više od dva meseca prošla kroz težak period. Naime, ona je doživela saobraćajnu nezgodu, nakon čega je doživela traume pa nije htela javno da govori o tome.

Međutim, sada je dušu otvorila u jednom podkastu i ispričala detalje jezivog događaja.

– Ja nikada nisam pričala o tome, dva meseca sam uspešno krila to. Jer kada doživiš saobraćajnu nesreću i kada partner u tom trenutku ostane nepokretan to ne treba da se priča i sva pažnja treba da bude usmerena na njegovo ozdravljenje. Ja prvih mesec dana nisam mogla glumački da se sastavim, ja sam tu bila kao mama, samo da on bude dobro i da budem tu za njega u svakom trenutku i da odradim pošteno svoj posao. Misli su mi bile usresređene na to kako će uspeti sledeća operacija, samo je bilo da svi preživimo te trenutke – rekla je Ivana, pa dodala:

Pročitajte: Naš glumac sa sela- Ovo je seoska idila Miloša Bikovića VIDEO

Glumica Ivana Dudić

Antonio Ahel/ATAImagesAntonio Ahel/ATAImages

– U tim situacijama se ponašaš kao lud čovek. To su najduži dan i noć koje sam ja doživela sigurno. To se dogodilo, a mi smo pet, šest sati čekali pomoć nepomični, jer je nedostupno bilo mesto. Bili smo na nezgodnom mestu i nije moglo da se dođe do nas. Sve je moralo pešaka, trebalo je mnogo vremena, nije moglo na točkovima da se dođe do nas – ispičala je Ivana Dudić u podkastu „Poster“.

Takođe, ona je u pomenutom podkastu pomenula ko joj se sviđa sa javne scene pa je mnoge iznenadila kada je pomenula kolegu Luku Grbića.


Pročitajte: Anđelka Prpić će se ovako predstavljati u javnosti- Glumica promenila prezime, sada ih ima dva

Glumica Ivana Dudić

F.S./ATAImages

– Znaš ko mi se sviđa i to uvek govorim i to njemu govorim. On je presladak mali, sav je sladak. Luka Grbić… Mali, doći ću ti… On mi je presladak. Sad igram, uskočila sam u „Divlje meso“. Svaki put kad ga vidim, u fazonu sam… Znaš kako sam mu se udvarala?! Ja sam se njemu nabacivala, nisam se nabacivala, kao udvarala sam se. Ja rekoh, pošto je on baš mali, baš je dete. On je neko 2000. godište, baš je dete, pitala ga: „Hoćeš da te vodim u Mek?“ – ispričala je glumica.

Još iz kategorije