Ošišana na kratko, farbana u riđe: Zlata Petrović napravila veliku promenu, fanovi u šoku FOTO

30.03.2023

21:00

By

frizura zlate petrović

Tokom dugogodišnje karijere frizura Zlate Petrović podlegla je brojnim promenama. Nekada su one bile odlične, nekada i ne baš tako dobre, ipak pevačica je svaku umela da iznese na svoj način i ponosi se njome uprkos lošim komentarima.

Frizura Zlate Petrović neočekivano drugačija

Naime, ako se nešto Zlati ne može osporiti jeste da je uvek pratila modne trendove. Ako su u modi bile paž stilizacije kose, hvatala se u koštac s njima, minival je takođe nosila, a na osnovu jedne stare fotografije na Instagramu mogli smo da se uverimo da je ona nosila i nešto kraću kosu.

Pročitajte: Drugarice, prokletnice – Zbog ovog biznismena Zlata i Vesna Zmijanac godinama ne razgovaraju FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Slika, na kojoj je upravo frizura Zlate Petrović dospela u prvi plan postala je viralna na društvenim mrežama, a brojni fanovi pitaju se gde je estradnoj umentici bila pamet kada je pristala na ovakav izgled. Naravno mišljenja su podeljena te ima i onih koji ovaj smeli potez pevačice podržavaju i hvale, dok pojedini tvrde da je na fotografiji bila izuzetno mlada i da bi joj šta god da je uradila sa kosom lepo stajalo.

Pročitajte: Osušila se – Zlata Petrović više ne izgleda ovako, dijeta je učinila svoje FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Frizura Zlate Petrović podelila je mišljenje publike, a da li će se pevačica osmeliti i ponovo promeniti boju kose ili će ostati verna crnoj boji koju sada nosi, ostaje nam da vidimo.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije