Ko je ova žena? Fotografija Viki Miljković šokirala javnost: Više ne liči na sebe FOTO

04.04.2023

13:00

By

izgled viki miljković

Fotografija Viki Miljković napravila je pravu pomentnju u javnosti

Violeta Viki Miljković jedna je od naših najuspešnijih pevačica, a svaki njen gest privlaći veliku pažnju javnosti. Upravo iz tog razloga je fotografija Viki Miljković, koja je nedavno ugledala svetlost dana, uzburkala društvene mreže i porenula lavinu komentara.

Fotografija Viki Miljković šokirala javnost

Kada se pojavila na javnoj sceni pre više od trideset godina slavna pevačica važila je za lepuškastu, zgodnu mladu damu sa neosporivim talentom za pevanje. Ipak, mnogi su biti zatečeni kada je fotografija Viki Miljković sa početka karijere osvanula na internetu budući da je ona tada izgledala potpuno drugačije.

Pročitajte: Ovo su dugo čekali – Trudna Viki Miljković blista, stomačić se više ne može sakriti FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@estradni.arhiv је поделио/ла објаву

Naime, fotografija Viki Miljković iz 1995. godine osvanula je na jednoj Instagram stranici, a brojni fanovi primetili su da je pevačica u to vreme imala drugačiju frizuru, ali i nešto svetliju boju kose. Dok jedni smatraju da pevačica ne liči na sebe, drugi, pak, tvrde da je čak i tada bila podjednako lepa kao i sada.

Pročitajte: Raskol u porodici – Viki zbog Tašketa zaratila sa svima, najbliži hteli da joj unište brak

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Estradna umetnica i dan danas izuzetno vodi računa o svom izgledu, povremeno se ugoji kilo, dva ali to brzo skine, redovno se neguje kada je koža lica i tela u pitanju i pobornik je tretmana koji produžavaju mladost i jedrinu. Sati provedeni u beauty salonu u Vikinom slučaju daju itekakve razultate, te na konto lepog izleda ona vrlo često dobija komplimente.

Pročitajte: Prava drama u centru Beograda – Sin Viki Miljković napadnut nožem, oglasio se i Taške

fotografija viki miljkovič


Podsećanja radi, Viki Miljković godinama je u skladnom braku sa Draganom Taškovićem Tašketom. Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, a pevačica je jednom prilikom otkrila da njena porodica u početku nije blagonaklono gledala na njen brak.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – otkrila je folk pevačica.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije