Blista od sreće: Jelena Radanović sa bebom u naručju, Sloba ne krije suze radosnice FOTO

06.02.2023

12:00

By

porodila se jelena radanović

Fotografija Jelene Radanović oduševila je mnoge

Sloba i Jelena Radanović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje će se krajem februara ostvariti u ulozi roditelja, a dok s’ nestrpljenjem očekuju prinovu najnovija fotografija Jelene Radanović raznežila je njene pratioce, ali i samog pevača.

Fotografija Jelene Radanović pokrenula lavinu komentara

Iako je već u poodmakloj trudnoći Slobina žena aktivna je na Instagramu gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života. Ovoga puta na pomenutoj društvenoj mreži osvanula je fotografija Jelene Radanović sa bebom u naručju koja je pokrenula lavinu komentara.

Pročitajte: Razdvojili se Sloba i Jelena – Radanović ostavio trudnu ženu, kamera sve zabeležila VIDEO

fotografija jelene radanović

Naime, pevačeva supruga pozirala je sa bebom porodičnih prijatelja koja je već na prvi pogled osvojila srca Jeleninih pratilaca. Osim toga, bilo je i onih koji su primetili da Radanovićki majčinstvo lepo stoji, te su poručili da jedva čekaju da njen i Slobin sin dođe na svet.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči – Jelena Radanović u suzama, evo kako Sloba tretira njenog sina FOTO

objava jelene radanović


Podsećanja radi, Sloba i Jelena su krajem 2019. godine uplovili u emotivnu vezu, a svoju ljubav su prošle godine krunisali brakom. Porodično gnezno svili su u raskošnom domu u Višnjičkoj banji gde im društvo prave Jelenini sinovi iz prvog braka

SLIKE: Gaja, Instagram

Još iz kategorije