Roditelji Anđele Đuričić doneli najtežu odluku: Za ćerku više nema mesta u njihovom domu FOTO

12.04.2023

15:00

By

Anđela Đuričić htela sebi da oduzme život

Familija Anđele Đuričić donela neočekivanu odluku

Anđela Đuričić je šokirala javnost ponašanjem u ovogodišinjoj sezoni Zadruge, a kako vreme odmiče Crnogorka tone sve dublje i dublje kada je ponašanje u pitanju.

Familija Anđele Đuričić se navodno odrekla zadrugarke

Naime, ona je uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem koji je poprilično stariji od nje, a tokom odnosa sa Anđelom je imao napolju partnerku Anu Ćurčić sa kojm je bio u vanbračnoj zajednici dugi niz godina.

Pročitajte: Porodica Anđele Đuričić ne krije moć- Apartmani su suvi luksuz, a cena će vas šokirati FOTO

Familija Anđele Đuričić

Ana je svojim ulaskom napravila pravu pometnju, a Anđela je zbog nje doživela pravo pomračenje. Svakodnevno šokira svojim ponašanjem,  a njeni roditelji skoro svakodnevno su bili izloženi neprijatnim situacijama zbog ćerke koja ih je zbog svoje veze osramotila.

Atraktivna Crnogorka iz Herceg Novog u prethodnoj sezoni predstavljala kao smerna devojka, te da nikada neće imati intimne odnose pred kamerama prvenstveno zbog svojih roditelja koji to gledaju, međutim već u narednoj sezoni sve je opovrgla.


Pročitajte: Haos u Zadruzi- Zvezdan Slavnić zbog ovoga momentalno izbačen iz rijalitija VIDEO

Familija Anđele Đuričić

– Opravdanje za njeno ponašanje nisu mogli da nađu, iako su im svi skretali pažnju da je ona mlada i da ju je Slavnić zaveo te da je toliko zaljubljena da čak i ne misli svojom glavom, započinje izvor i otkriva da se vremenom u kući zadrugarkinih roditelja tenzija smirila i da sada samo brinu o svojoj ćerki i kako da je spasu od nasilnika Slavnić koji je u više navrata fizički nasrnuo na nju.

– Oni sad samo brinu za svoju ćerku. Pokušaće sa njom da razgovaraju nakon izlaska i nadaju se da će shvatiti šta je uradila, jer je očigledno da ona u „Zadruzi“ nema pravu sliku o svom ponašanju.

Pročitajte: Haos tek sledi- Anu i Zvezdana čeka neverovatan obrt, ovaj muškarac će sve da promeni FOTO

Familija Anđele Đuričić

Međutim, po svemu sudeći kako prenose mediji, došlo je do preokreta. Familija Anđele Đuričić odlučila je da po izlasku iz rijalitija neće biti tu za nju. Takođe, odrekli su se eksponiranja u javnosti jer smatraju da je njihova ćerka uradila dosta toga i narupila ugled porodice.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije