Više nije tajna: Marija Šerifović uradila estetsku korekciju, pa se gorko pokajala FOTO

27.02.2023

22:00

By

Marija Šerifović na početku karijere

Ata images

Marija Šerifović

Estetska korekcija Marije Šerifović više nije tajna

Od prvog pojavljivanja na domaćoj javnoj sceni Marija Šerifović privlači veliku pažnju javnosti. Osim veličanstvenog glasa, pevačica je ostala upamćena i po specifičnom stajlingu kojem je godinama ostala verna. Iako nije jedna od onih koje često menjaju svoj izgled, ovoga puta nije odolela, a estetska korekcija Marije Šerifović pokrenula je lavinu komentara.

Estetska korekcija Marije Šerifović je i te kako primetna

U jednom lajv uključenju, pevačica je tražila savet od svojih pratilaca na Instagramu, a pitanje je bilo – da li da napravi presedan i konačno promeni nešto na sebi? Naime, estetska korekcija Marije Šerifović je poslednjih godina postala pravi hit, a u pitanju je stavljanje fiksne proteze.

– Da li da stavim fiksnu protezu, da ispravim ovu krivu trojku, koju imam kao Hak i ovu gornju trojku? Pošto imam keca, pa trojku, nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice… Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila trojku i trojku – pitala je tada pevačica.

Pročitajte: Više ne krije – Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti…

estetska korekcija marije šerifović

Estetska korekcija Marije Šerifović očigledno je naišla na pozitivne komentare, a pevačica se osmelila i stavila protezu. Ipak, ona se u prvi mah pokajala što je priznala u najnovijem videu koji je osvanuo na njenom jutjub kanalu.


– Od danas sam zvanično mutava. Rekla sam vam da dole imam fiksnu protezu. Gore sam imala ekspander. Sada je on skinut, zajedno sa folijama. Imam protezu i gore. Ne pitajte me ništa, na rubu sam nervnog sloma, ali ne dam se – rekla je ona.

Pročitajte: Vreme je da svi saznaju – Džejla Ramović presrećna, Marija Šerifović joj je rekla DA

estetska korekcija marije šerifović

Kroz neko vreme estetska korekcija Marije Šerifović će dati rezultate, a dok ne dobije osmeh o kojem je godinama maštala verujemo da će se pevačica naviknuti na protezu. Ništa drugo joj ne preostaje..

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije