Preko trnja do zvezda: Džipsi nakon polufinala otvorio dušu: Maltretirali su me jer sam drugačiji..

03.03.2023

18:00

By

džipsi

Jovan Živadinović, poznatiji kao Džipsi, osvojio je srca publike upečatljivim izgledom, orginalnom numerom i neverovatnom harizmom na drugoj polufinalnoj večeri izbora za Pesmu Evrovizije.

Džipsi – trnovit put do zvezda

Naime, Džipsi se našao u žiži interesovanja još pre izbora za Pesmu Evrovizije budući da je prvi rom koji se deklarisao kao homos*ksualac. Iako mu je, kako sam ističe, zanimljivo da prolaziti kroz život kao Rom gej, Džipsi je prošao trnovit put kako bi postao ono što je danas.

Pročitajte: Ovo su svi finalisti pesme za Evroviziju – Javnost šokirana ko nije prošao dalje FOTO

džipsi

On se, kako priznaje, tokom odrastanja zbog identiteta suočavao sa velikim problemima, te je često dobijao batine samo zato što je odlučio da ne skriva istinskog sebe. Isprva ni Džipsijeva porodica nije mogla da prihvati njegovo opredeljenje, ali su mu kasnije postali najveća podrška.

Pročitajte: Porodica u strahu – Sanji Vučić dijagnostifikovana bolest, hitno počela sa terapijom FOTO

džipsi

Osim porodice mladom umetniku veliku podršku pruža i partner sa kojim se rame uz rame pojavio na izboru za Pesmu Evrovizije. Džipsi zbog psihičkog stanja izbegava da čita vesti o sebi, a u slučaju da pobedi otkrio je šta će prvo uraditi.


– Meni je zabranjeno da čitam zbog mog mentalnog zdravlja posle toga šta se sve piše, ima i negativnih i pozitivnih komentara. Sprijateljio sam se sa svim učesnicima, ako budem izabran za predstvanika za Pesmu Evrovizije proslaviću spavanjem i gledaću omiljenu seriju. Mnogo mi znači što se moja pesma sviđa ljudima – rekao je Džipsi.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije