Sreća nije da se krije: Luna i Marko već spremili ime za drugu devojčicu FOTO

06.04.2023

21:00

By

Komšije Lune i Marka

ATA IMAGES

Luna i Marko

Druga ćerka Lune i Marka će na svet doći u oktobru

U poslednje vreme se mnogo spekulisalo o razvodu Lune i Marka, ali njih dvoje su spekulacije demantovali predivnim vestima, a to je da će uskoro postati roditelji još jedne devojčice.

Druga ćerka Lune i Marka će uneti potpunu radost u porodicu

Par već ima ćerkicu Miu, a kako tvrdi Đoganijeva ova trudnoća joj je sa svim drugačija od prve.

Pročitajte: Porodični odnosi više nisu tajna- Evo šta su Luna i Anabela radile tokom reklama, kamere sve zabeležile FOTO

Druga ćerka Lune i Marka

– Ja sam u 14. nedelji. Sačekali smo da prođe taj rizičan period zbog situacije koja je bila ranije. Danas sam bila na pregledu i sa bebom je sve u redu. Prva tri meseca su mi protekla lagano. Sa Miom mi je baš bilo muka, sve do sad u ovoj trudnoći nisam imala mučnine. Par dana se osećam malo lošije. Ne vidite, ali ja imam dve groznice oko usana, bleda sam i umorna, kao da mi je naglo pao imunitet, pa me sve nešto muči. Moram da pijem vitamine – rekla je Luna, pa nastavila:

Pročitajte: Luna izbacila Marka iz stana- Isplivali detalji razlaza, ovo nije smeo da joj uradi FOTO

Druga ćerka Lune i Marka


– Drugačije je. Sa Miom sam putovala, spavala i odmarala, sad opet imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla. Može da se vidi, mala je. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja biće i to – istakla je ona.

Marko Miljković tvrdi da njih dvoje već par meseci unazad imaju smišljeno ime za drugu naslednicu, ali i da će devojčica biti istog horoskopskog znaka kao i on.

– Lunin termin je 7-10 dana posle mog rođendana. U svakom slučaju beba će biti najverovatnije isti horoskopski znak kao ja, vaga. Već nekoliko meseci imamo znamo kako će nam se devojčica zvati, ali to ne želimo još uvek da otkrivamo  rekao je Marko, na šta se Luna nadovezala:

Pročitajte: Porodična drama- Marko Miljković napadnut, Luna čini sve da mu spasi život FOTO

Druga ćerka Lune i Marka

– Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar kad je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan.

Druga ćerka Lune i Marka će uneti potpunu radost u porodicu, a njihova naslednica Mia sa nestrpljenjem čeka sestru.

Još iz kategorije