Javnost u neverici: Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o Džeju, ovo niko nije slutio

04.07.2024

18:31

By

Dragana Mirković i Džej

Antonio Ahel/ATAImages.

Dragana Mirković

Dragana Mirković i Džej su bili dobri prijatelji. Od kada je Džej Ramadanovski preminuo, a tim povodom snimljena je emisija u kojoj su njegove kolege i saradnici govorili o druženju sa njim.

Dragana Mirković i Džej

Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković i Džej su bili godinama nerazdvojni

Jedna od njih je i Dragana Mirković koja je ispričala da je mnogo vremena provela sa pokojnim pevačem kada su radili turneje, te da su zajedno doživeli razne situacije, a čak joj je gledao i u dlan pa je predvideo da će roditi dvoje dece, što se 10 godina kasnije i ostvarilo.

– Pamtiću ga kao velikog druga, jako je voleo da se druži sa Sinanom Sakićem i sećam se kada njih dvojica dođu u Beč odmah ugrabimo priliku da se družimo, toliko smo se smejali Džejevim anegdotama i bila je velika privilegija i čast imati ga za prijatelja. On je voleo malo da psuje, bio je mlad i tako, a ja to nisam volela, pa sam ga zamolila i skrenula mu pažnju da je meni neprijatno. On mi se tada izvinio i rekao mi je: Gago, izvini, nikada više neću to uraditi. I nikada više preda mnom nije izgovorio psovku, ili neku vulgarnu reč. Zvao me je sestrom, bio je jednostavan čovek i dobar čovek. Za mene je bilo neverovatno da je on preminuo, i da je već tri godine od tada prošlo, to tek ne mogu da verujem. Ali, mi smo mnogo radili zajedno, poštovali se, voleli, i to njegovo ‘sestro’ kad se vidimo mi je bilo mnogo drago- rekla je sa tugom u glasu Dragana.

Pročitajte: Džeju bi srce zaigralo- Marija Ramadanovski rekla DA, čestitke pristižu sa svih strana FOTO

Dragana Mirković i Džej

Mina Kostić se takođe prisetila Džeja sa kojim je snimila dve duetske pesme i sa kojim je bila kućni prijatelj.


– Mnogo mi fali, ništa nije isto bez njega. Uz njega sam odrasla. Kritikovala sam ga kada popije, ali nije njega to pogađalo. U poslednje vreme pred smrt bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, odao se alkoholu i tom životu. Nije se nikad žalio, kaže Mina.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije