Sašu Kovačevića napala devojka: Ova pevačica im je umalo rasturila vezu FOTO

04.12.2022

18:00

By

devojka saše kovačevića

Devojka Saše Kovačevića nije otišla sa njim u Katar

Saša Kovačević već pet godina uživa u vezi sa Zoranom Tasovac, međutim, sada je izbila ozbiljna rasprava između njih i to sve zbog Milice Pavlović. Naime, pevač je nekoliko dana boravio u Dubaiju bez svoje lepše polovine, a u isto vreme se tamo našla i Milica koja je imala nastup. Njih dvoje su zajedno u jednom klubu pratili Svetsko prvenstvo u fudbalu i bodrili našu reprezentaciju.

Sa njima u društvu bila je i Jelena Karleuša, a devojka Saše Kovačevića zamerila je pevaču prisnost između njega i Milice. Pevačica je objavljivala slike od te večeri na kojima sedi Saši u krilu, a postoji video-snimak na kojem Milica meša g*zom njemu ispred nosa.

Devojka Saše Kovačevića pozelenela od ljubomore?

– Zorana poznaje Milicu jer često dolazi kod Saleta u restoran, pa se skoro svakodnevno viđaju i zajedno ručaju. Ali, naravno da joj nije bilo pravo kada je videla sve one slike i snimke, jer koliko god da ima poverenja u Sašu, uopšte nije lepo videti kako se oko tvog dečka druga žesnka uvija. Devojka Saše Kovačevića smatra da su prešli granicu i skrenula mu je pažnju da vodi računa kako se u javnosti ponaša, pogotovo kada ona nije prisutna – kaže izvor blizak Zorani i dodaje da je devojka Saše Kovačevića izvukla deblji kraj.

Pročitajte: Konačno otvorila dušu – Milica Pavlović je najveća podrška ovom srpskom fudbaleru FOTO

devojka saše kovačevića

– Baš je bila ljuta, iako je Saša pokušao da joj objasni da se opustio baš zato što je to Milica u pitanju, koju maltene gleda kao sestru, nije vredelo. Zorana mu je rekla da ne bi bilo ni njemu prijatno da je situacija obrnuta i da se ona tako uvija i seda u krilo nekom momku. Sale je onda spustio loptu i izvinio se, a onda joj je obećao da se takve situacije neće ponavljati. Iskreno, pitanje je kako će se sada Zorana postaviti prema Milici kada je vidi, znajući nju, mislim da će biti rezervisana kako bi joj stavila do znanja da je preterala – zaključio je naš izvor.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije