Ljubav nije da se krije: Ognjen Amidžić POTVRDIO VEZU sa koleginicom, ova atraktivna brineta je osvojila njegovo srce FOTO

10.04.2023

17:50

By

devojka ognjena amidžića

Devojka Ognjena Amidžića više nije misterija za javnost

Otkako je stavio tačku na brak sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, Ognjen Amidžić nastoji da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda. Ipak, svaki korak slavnog voditelja pomno se prati, a mnoge zanima ko je nova devojka Ognjena Amidžića.

Devojka Ognjena Amidžića je ova voditeljka

Prema pisanju portala Republika.rs, nova devojka Ognjena Amidžića je njegova koleginica Mina Naumović, koju u emisiji “AmiG Show” svakog utorka gledamo u segmentu “Pazi, Mina”.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – potvrdio je Amidžić za pomenuti portal.

Pročitajte: Preboleo Danijelu – Evo s kim se viđa Ognjen Amidžić nakon razvoda VIDEO

devojka ognjena amidžića

Nova devojka Ognjena Amidžića aktivna je na Instagramu gde je prati oko  29.000 ljudi. Kratkom pretragom po njenom profilu, jasno se vidi da se Mina već uselila ili bar vrlo često boravi kod svog dragog, budući da se fotografiše ispred istog kamina pred kojim je u vreme bračne sreće pozirala Ognjenova bivša.


Pročitajte: Sve je oprošteno – Pomirili se Ceca i Ognjen Amidžić, svi detalji sukoba isplivali u javnost

devojka ognjena amidžića

Podsećanja radi, Ognjen Amidžić je u julu prošle godine rešio da se razvede od dugogodišnje partnerke Danijele Dimitrovske. Bračni partneri su se putem zvaničnog saopštenja obratili javnosti uz obrazloženje da se ovim povodom više neće oglašavati:

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi – pisalo je u saopštenju.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije