Ostavili je u sirotištu, ocu ovo neće oprostiti: Evo ko su roditelji Vesne Đogani koji su joj napravili pakao od života

16.06.2024

19:00

By

Detinjstvo Vesne Đogani

Instagram

Iako je sada uspešna i ostvarena žena koja se može pohvaliti lepim životom i srećnom porodicom, pevačica Vesna Đogani nikada nije krila odakle je potekla i da je odrasla u veoma teškim životnim okolnostima.

Detinjstvo Vesne Đogani bilo je izuzetno teško

Pevačica je u nekoliko navrata pričala o siromaštvu i teškim udarcima koje je doživela kao devojčica, a nimalo lako detinjstvo Vesne Đogani nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Naime, jedan period života Vesna je provela u Zvečanskoj, gde ju je majka ostavila jer nije bila u mogućnosti da se brine o njoj, a razdvojenost od žene koja ju je rodila kao i činjenica da je otac po njenom rođenju napustio porodični dom, ostavili su neizbrisiv trag na njenom srcu i duši.

– Jedno vreme sam bila u Zvečanskoj i to je bila jako velika trauma, sećam se toga iako sam bila baš mala. Sećam se da sam stalno tamo plakala. To vam je kao kad imate dete i ono je bolesno, ima temperaturu, i samo zove: “mama, mama”, a mame nema, nikako da dođe. Tako da je to bilo jako teško za mene.

Pročitajte i – Mamu je dozivala iz Zvečanske, živela je u ovoj trošnoj kući, a evo kako danas uživa Vesna Đogani

– Ipak razumem svoju majku, jer je bila primorana da to uradi, nije mogla da me izdržava i bilo joj je mnogo teško, mnogo je patila u tom periodu. Ali nema opravdanja za oca koji ostavi svoje dete i ne želi da bude ni u kontaktu sa njim.


Detinjstvo Vesne Đogani

– Međutim oprostila sam mu to, jer ne želim da trujem svoju dušu više takvim stvarima – opisala je ona u emisiji “Preživeli” detinjstvo Vesne Đogani i otkrila da je posle Zvečanske utočište pronašla kod kumova, koji su je gledali kao svoje dete.

Detinjstvo Vesne Đogani bolna je tema za pevačicu

-Mama je u tom periodu jako patila, bila je van sebe, zato je na sve moguće načine tražila nekog da me zbrine. Upoznala je naše današnje kumove, to su ljudi koji su radili sa njom u fabrici. Ona je toliko plakala i oni su se sažalili, nisu imali dece, te su me oni izvukli iz Zvečanske i od tada sam bila kod njih.

Detinjstvo Vesne Đogani

– Do sedme godine sam živela sa njima, dok mama nije sredila svoju stambenu situaciju, pa sam tada prešla kod nje, ali sam stalno bila na relaciji majka i kumovi – otvorila je dušu pevačica i istakla da je željna svega, od prve zarade otišla i sebi kupila čak pet parfema.

Iako je otac ostavio nju i njenu majka, Vesna je jednom smogla snage da sa njim stupi u kontakt, ali bezuspešno.

Pročitajte i – Vreme je da javnost sazna – Razveli se Vesna i Đole Đogani, denser otkrio sve detalje

 

– Na nagovor drugarice Katarine sam jednom pokušala da ga okrenem. Našle smo telefon i ja sam pozvala, a javila se njegova tadašnja supruga Vera. Ja sam rekla: “Dobar dan, ja sam Vesna, vaš suprug je moj tata. Samo sam želela da vam kažem da ja postojim”.

– Ona mi je na to samo odgovorila: “Ne, ti ne postojiš. Nemoj više da nas zoveš”, i prekinula je vezu. Od tada više nisam nikad pokušavala da ga nađem – sa tugom u očima istakla je Vesna.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram /Grand Tv Printscreen

Još iz kategorije